به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به ماده الحاقی مصوبه تعارض منافع گفت: کمیسیون نظارت وظیفه داشته است هر شش ماه یک بار گزارشی را ارائه دهد.
وی ادامه داد: اما به دلیل انجام نشدن اقدامات درست ردیفی در سامانه شفافیت برای دریافتی مدیران شهرداری فعال نیست و این اقدام باید صورت گیرد.
سلیمانی بیان کرد: استخدام نیروها نیز باید مکرراً انجام شود اما این کار صورت نگرفته است بر همین اساس از شهرداری تهران میخواهم این کار را انجام دهد.
عضو شورای شهر گفت: هنوز لیستی از مهندسان دارای رابطه استخدامی با شهرداری تهران اعلام نشده است و باید این لیست نیز به اطلاع برسد.
وی با اشاره به سفرهای خارجی گفت: مرکز ارتباطات شهرداری تهران باید تأخیر ایجاد شده در بروز رسانی سفرها را به حداقل برساند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.