صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

هتک حرمت به کتاب آسمانی نسبتی با آزادی بیان ندارد

ناصر کنعاني سخنگوي وزارت خارجه کشورمان هتک حرمت قرآن کريم را در کشور سوئد محکوم کرد .
کد خبر: ۱۱۶۰۶۵۲
| |
3740 بازدید
هتک حرمت به کتاب آسمانی نسبتی با آزادی بیان ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، ناصر کنعاني سخنگوي وزارت خارجه کشورمان هتک حرمت قرآن کريم را در کشور سوئد محکوم کرد .

کنعانی گفت: برخی کشور‌های اروپایی همچون گذشته به بهانه حمایت از آزادی بیان دست عناصر افراط گرا و تندرو را در مسیر نفرت پراکنی علیه مقدسات و ارزش‌های اسلامی باز می‌گذارند.

به گفته وي این کشور‌ها با وجود شعار‌های زیبای حقوق بشری، اسلام ستیزی و اسلام هراسی را در جوامع خود نهادیه می‌کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد تکرار هتک حرمت به کتاب آسمانی یک و نیم میلیارد مسلمان، مصداق بارزی از نفرت پراکنی و ترویج خشونت علیه مسلمانان است و نسبتی با آزادی بیان و عقیده ندارد.

کنعانی تاکید کرد افکار عمومی جهان اسلام انتظار دارند دولت سوئد از تکرار این قبیل رفتار‌های اسلام ستیزانه جلوگیری کرده و عاملان جریحه دار کردن احساسات مسلمانان را بدون مجازات نگذارد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار