صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اعتراض بازيكن نفت به تعويض زودهنگام و بي‌قراري كاسيميرو

حاشيه ديدار تيم‌هاي نفت آبادان و ذوب‌آهن

با نظر كادر فني تيم نفت عيسي ترائوره در نيمه اول تعويض شد و اعتراض وي را همراه داشت.
کد خبر: ۱۱۵۹۹۵
| |
3638 بازدید

 

 ديدار تيم‌هاي صنعت نفت آبادان و ذوب‌آهن اصفهان از هفته ششم ليگ برتر فوتبال از ساعت 21:30 دوشنبه شب در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 25 هزار تماشاگر و در دماي 49 درجه سانتيگراد و رطوبت 90 درصد برگزار شد.

به گزارش فارس، اسيميرو، سرمربي تيم فوتبال نفت به علت محروميت، بازي را از روي سكوي تماشاگران تماشا مي‌كرد و دائم نزديك به نيمكت ذخيره مي‌شد و نكات لازم را از روي سكوها به مربي نفت گوشزد مي‌كرد.

*مربي نفت در دقيقه 39 عيسي ترائوره را از زمين بازي بيرون آورد و رسول نويدكيا را به جاي او وارد زمين كرد. اين تعويض با اعتراض ترائوره همراه بود و او با ناراحتي روي نيمكت ذخيره نفت نشست.

*تماشاگران آباداني از ابتداي بازي به شدت تيم نفت را تشويق مي‌كردند و با شعار "آبادان برزيلته " به بازيكنان روحيه مي‌دادند. آنها حسن هوري را مورد تشويق قرار دادند و خواستار حضور او در تيم ملي شدند.

*مأموران نيروي انتظامي با وجود حضور 25 هزار تماشاگر نظم خاصي به ورزشگاه تختي آبادان داده بودند و هواداران بدون هيچ مشكلي ورزشگاه را ترك كردند.
اين ديدار با نتيجه 2 بر يك به سود نفت به پايان رسيد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟