میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حذف تعدادی از قطارهای تهران-مشهد درپی سرمای شدید

شرکت راه‌آهن اعلام کرد: به منظور رعایت ایمنی و به دلیل تداوم افزایش شدید برودت هوا، تعدادی از قطارهای محور تهران-مشهد و بالعکس حذف شدند.
کد خبر: ۱۱۵۹۲۳۹
| |
4811 بازدید
حذف تعدادی از قطارهای تهران-مشهد درپی سرمای شدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شرکت راه آهن در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل افزایش برودت هوا در محور مشهد، تعدادی از قطارهای مسافری از برنامه حرکت حذف شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با بهتر شدن شرایط آب و هوا، راه آهن جمهوری اسلامی سعی دارد با راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده، هموطنان عزیز را جابجا نماید.

شرکت راه آهن تاکید کرد: هموطنان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر با سامانه ۵۱۴۹ _ ۰۲۱ تماس بگیرند.

به گزارش ایرنا، روز گذشته و در پی نقص فنی ناشی از برودت هوا در محور ریلی خراسان، سیر ِبرخی قطارها متوقف شد و مسافران در قطارها حبس شدند.

«ترمز زدگیِ قطار» یا نقص فنی در ترمز قطار، حالتی است که در مواقع کاهش دما منجر به توقف حرکت قطارها می‌شود.

این حالت که معمولا در دمای منفی ۲۰ درجه اتفاق می افتد، منجر به یخ زدگی ترمز شده و امکان حرکت را از لوکوموتیو می‌گیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات