توضیحات وزیر علوم در صحن علنی مجلس

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال نماینده تبریز در صحن علنی مجلس گفت: تلاش کردیم که شاخص‌های حکمرانی علمی را مدنظر قرار دهیم، چون در وزارتخانه‌ای مدیریت می‌کنیم که مبنای آن علم و پژوهش است.
کد خبر: ۱۱۵۸۷۷۰
|
۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹ 10 January 2023
|
3760 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سوال محمدحسین فرهنگی از وزیر علوم درباره عدم توجه به آموزش های کاربردی - مهارتی و افت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و عدم همسویی آنها با سیاست های دولت است.

نماینده تبریز همچنین در این سوال خواستار برنامه وزارت علوم برای اصلاح فرایند و تجدیدنظر در این شیوه ها و روش ها شده است. 
 
محمدعلی زلفی‌گل در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۰ دی‌ماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال محمدحسین فرهنگی ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر گفت: به جامعه فهیم، فرهیخته دانشگاهی کشور دستمریزاد می‌گویم چرا که نیمسال اول سال ۱۴۰۱ را علیرغم همه سختی‌ها با حلم و صبوری پشت سر گذاشتند.
 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: خلاصه‌ای از اقدامات انجام شده در دولت مردمی را ارائه می‌دهم، ما سخت اعتقاد داریم که املای ننوشته غلط ندارد، ده‌ها و صد‌ها تصمیم گرفته می‌شود و بدیهی است که بعضی از آن‌ها کارایی و اثربخشی نداشته باشند. تلاش کردیم که شاخص‌های حکمرانی علمی را مدنظر قرار دهیم، چون در وزارتخانه‌ای مدیریت می‌کنیم که مبنای آن علم و پژوهش است.
 
وی تصریح کرد: بعد از دو سال و نیم آموزش مجازی و تعطیل بودن دانشگاه‌ها به صورت حضوری، بازگشایی دانشگاه‌ها با مشکلاتی روبرو بود، بعضی از خوابگاه‌ها تعطیل شده بود و بودجه دانشگاه‌ها به دلیل نبودن بودجه فضا، خوابگاه و ایاب و ذهاب درصد رشد لازم را نداشت؛ این جسارت را دولت مردمی به خرج داد و بازگشایی دانشگاه‌ها را به لطف خداوند آغاز کردیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
یک جوری میگه دولت جسارت به خرج داد و دانشگاهها را باز کرد که گویی برای اولین بار دانشگاه را اختراع کرده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت