‏از فوتبال زنان و مردان تا تیراندازی، فوتسال، والیبال و کشتی

باشگاه‌داری یک پرسپولیسی در رودسر

کد خبر: ۱۱۵۶۷۸۲
| |
3825 بازدید

یکی از مدیران سابق پرسپولیس قصد دارد برای خدمت به جوانان زادگاهش، باشگاهی حرفه‌ای در شهر رودسر راه‌اندازی و در رشته‌های مختلف ورزشی تیمداری کند.
این عضو سابق هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که سابقه حضور در باشگاه‌های دیگر لیگ برتری را هم دارد، به دلیل اینکه استان گیلان پتانسیل بالایی در رشته‌های مختلف ورزشی دارد و مورد کم‌توجهی قرار گرفته است، تصمیم گرفت برای کمک به زادگاهش آستین بالا بزند و در شهر رودسر، باشگاه‌داری کند.

به این ترتیب قرار است این سرمایه‌گذار پرسپولیسی، با حمایت و همکاری مدیر کل ورزش و جوانان استان و همچنین هیات فوتبال گیلان، باشگاهی حرفه‌ای در شهر رودسر به زودی افتتاح کند که در رشته‌های فوتبال (زنان و مردان)، والیبال، کشتی، تیراندازی و فوتسال به فعالیت بپردازد. مقدمات تاسیس این باشگاه انجام شده و گفته می‌شود به زودی شاهد حضور نامی جدید در لیگ دسته دوم فوتبال مردان با خرید امتیاز خواهیم بود. نامی که قرار است سر زبان‌ها بیفتد و به ورزش استان گیلان و به خصوص شهر رودسر کمک کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت