صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فضای كلی به نفع لایحه حمایت خانواده است

کد خبر: ۱۱۵۶۷۱
| |
1319 بازدید

عضو فراكسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اعلام آغاز بررسی لایحه حمایت خانواده در صحن علنی مجلس گفت: متاسفانه حضور مستشار زن با تفاوت اندكی موفق به كسب رای موافق نشد، اما از آنجا كه حضور مستشار زنی كه حق رای در دادگاه‌های خانواده داشته باشد مورد نظر فراكسیون زنان است و این قابلیت وجود دارد كه آن را در قالب یك اصلاحیه بعد از تصویب لایحه حمایت از خانواده مطرح كنیم.

زهره الهیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌كه فضای كلی مجلس به نفع لایحه حمایت خانواده است، تصریح كرد: لایحه حمایت خانواده امروز در صحن علنی مجلس مطرح شد، به جهت نقاط قوت زیادی كه این لایحه در دفاع از حقوق زنان در دعاوی خانوادگی دارد موافقین بسیاری در مجلس دارد منتهی در مواد لایحه پیشنهادات اصلاحی وجود دارد كه در بررسی مورد به مورد لایحه در صحن علنی مجلس آنها را دنبال می‌كنیم.

نماینده مردم تهران در خانه ملت با تاكید بر این‌كه مجموعا نقاط قوت این لایحه بسیار زیاد است، اظهار كرد: این نقاط قوت می‌تواند باعث بهبود روند بررسی دعاوی خانوادگی در دادگاه‌های خانواده شود، متاسفانه هم‌اكنون نابسامانی‌هایی در دادگاه‌های خانواده وجود دارد و قضات بر اساس نظر خود در دعاوی خانوادگی رای می‌دهند اما این لایحه به دعاوی و دادگاه‌های خانواده سروسامان می‌دهد كه بسیار مثبت است و مفاد بسیار خوبی برای دفاع از حقوق زنان دارد.

وی در خاتمه از عدم اخذ رای مثبت به ماده حضور مستشار زن با داشتن حق رای در دادگاه‌های خانواده اظهار تاسف كرد و گفت: اگرچه این ماده با تفاوت اندكی به تصویب نمایندگان در صحن علنی مجلس نرسید اما بحث مستشار زن می‌تواند مجددا به صورت ماده اصلاحی بعد از تصویب لایحه از خانواده دوباره در مجلس مطرح شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟