حمله سایبری گسترده به پیام‌رسان‌های ایرانی

امیر محمدزاده لاجوردی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در توییتر خبر از حملات سایبری به پیام‌رسان‌های ایرانی داد.
کد خبر: ۱۱۵۶۴۵۹
| |
10124 بازدید
حمله سایبری گسترده به پیام‌رسان‌های ایرانی

به گزارش تابناک به نقل از همشهری‌آنلاین: لاجوردی در این خصوص نوشت: «در ساعت اوج استفاده مردم از پیام‌رسان‌های داخلی، حملات شدید منع خدمت توزیع‌شده (DDoS) از خارج کشور جهت جلوگیری از سرویس‌دهی مناسب پیام‌رسان‌ها آغاز شد و با سرویس DDoS mitigation که ساخته‌ جوانان ایرانی است، جلوی حمله گرفته شد. چتر مقابله با این حملات شامل تمام سرویس‌های داخلی خواهد شد.»

در حملات DDos مهاجم یا مهاجمان با ایجاد ترافیک کاذب بر روی سرور سایت و یا پایگاه هدف را برای مدت موقت از دسترس خارج می‌کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت