باندی که با لباس ماموران مغازه ها را پلمب می‌کردند

سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان از شناسایی و انهدام باند حرفه‌ای وابسته به شبکه‌های معاند در استان گیلان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۴۳۷۱
| |
8245 بازدید

باندی که با لباس ماموران مغازه ها را پلمب می‌کردند


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان در اطلاعیه‌ای از شناسایی و انهدام یک باند حرفه‌ای ۵ نفره وابسته به شبکه‌های معاند در استان گیلان خبر داد.

سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان اعلام کرد: این باند حرفه‌ای ۵ نفره وابسته به شبکه‌های معاند که با هدف ایجاد نارضایتی در بین شهروندان و در پوشش ماموران انتظامی، اصناف را غیر قانونی پلمب و تصاویر پلمب را برای رسانه‌های معاند ارسال می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت