رئیس کل دادگستری فارس:
صدور کیفرخواست متهمان حادثه تروریستی شاهچراغ
اتهام ۵ متهم اصلی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) محاربه، افساد فی الارض، عضویت در گروهک تروریستی داعش، عضویت در گروه باغی، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور و معاونت در افساد فی الارض است.
کد خبر: ۱۱۵۳۸۷۷
| | 7542 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس کل دادگستری فارس از صدور کیفرخواست متهمان اصلی حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) در آستانه چهلمین روز شهادت شهدا این حادثه خبر داد.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی پنجشنبه ۱۷ آذر در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: اتهام ۵ متهم اصلی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) محاربه، افساد فی الارض، عضویت در گروهک تروریستی داعش، عضویت در گروه باغی، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور و معاونت در افساد فی الارض است.
او گفت: روند رسیدگی به این پرونده در شعبه اول دادگاه انقلاب اشلامی شیراز نیز با سرعت، دقت و به صورت ویژه انجام خواهد شد.
در پی حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شامگاه ۴ آبان ماه امسال ۱۳ نفر از خادمان و زائران آن حرم مطهر به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


