ماجرای واردات موز به کشور از طریق شرکت صهیونیستی

نماینده مردم تهران در مجلس با مهم ارزیابی کردن امنیت حوزه امنیت غذایی گفت: دستگاه قضا در صورت اثبات باید برخورد جدی و قاطع با نفوذ شرکای رژیم صهیونیستی در موضوع واردات موز به کشور انجام دهد.
کد خبر: ۱۱۵۲۹۵۵
| |
4334 بازدید
ماجرای واردات موز به کشور از طریق شرکت صهیونیستی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مصطفی میر سلیم در مورد واردات موز از سوی یک شرکت متعلق به رژیم صهیونیستی گفت: وارداتی که در کشور انجام می شود باید جوابگوی نیاز واقعی مردم باشد و همچنین با حفظ منافع ملی جایگزینی در کشور نداشته باشد هر شرکتی که در راستای تامین منافع بیگانگان در کشور فعالیت می کند باید به طور قاطع با آن برخورد قضایی صورت گیرد.

نماینده مردم تهران بیان داشت: نمی توان با اینگونه واردات موافق باشیم چون منفعت کسانی را رقم می زند که یا دشمن و یا رقیب ما هستند.

میر سلیم تصریح کرد: اگر برای تجار ایرانی ثابت شود که طرف معامله اسرائیلی است نباید به تجارت با این رژیم ادامه دهند و باید به شکل قانونی امکان‌های تجارت را سلب کنند.

وی با مهم ارزیابی کردن امنیت حوزه امنیت غذایی گفت: دستگاه قضا در صورت اثبات باید برخورد جدی و قاطع با نفوذ شرکای رژیم صهیونیستی در موضوع واردات موز به کشور انجام دهد.

بنا بر برخی گزارش ها شرکتی با نام عربی «الفواکه الطازجه للتجازه العامه» بزرگترین واردکننده میوه کشور است، این شرکت در سال‌های اخیر به‌عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شریک تجاری کمپانی‌های اسرائیلی، معرفی و حتی اقدام به برگزاری جشنواره‌ای بزرگ و با هزینه‌های هنگفت با عنوان «میوه‌هایی برای صلح» جهت معرفی و حمایت از محصولات و میوه‌های تولید شده در اراضی اشغالی فلسطین کرده تا رژیم‌صهیونیستی را یک شریک مطمئن برای اعراب معرفی کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت