خضریان: خبرنگار فارس ترور رسانه‌ای شد

علی خضریان در تذکری گفت: در اتفاقات اخیر جریان ضدانقلاب نتوانست اکثریت جامعه ایران عزیز را با خود همراه کند و فضا را به سمت ایجاد چالش جدیدی ببرد لذا این جریان همچون دهه ۶۰ به سمت ترور رفته است؛ یکی از ترورهای اخیر ، ترور رسانه‌ای یکی از خبرنگاران فارس به نام آقای سید احسان حسینی است.
کد خبر: ۱۱۵۲۶۹۷
| |
3884 بازدید
خضریان: خبرنگار فارس ترور رسانه‌ای شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترور رسانه‌ای نسبت به خبرنگار فارس صورت گرفته است، گفت که خبرنگاران آبروی خود را برای حفظ نظام و انقلاب به میدان آورده‌اند.

علی خضریان در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: در اتفاقات اخیر جریان ضدانقلاب نتوانست اکثریت جامعه ایران عزیز را با خود همراه کند و فضا را به سمت ایجاد چالش جدیدی ببرد لذا این جریان همچون دهه ۶۰ به سمت ترور رفته است؛ یکی از ترورهای اخیر، ترور رسانه‌ای یکی از خبرنگاران فارس به نام آقای سید احسان حسینی است.

نماینده تهران ادامه داد: همان طور که روزی تذکری درباره مشکل ایجاد شده برای یک بانوی خبرنگار در ورودی بیمارستان دادم، امروز هم درباره ترور رسانه‌ای رخ داده نسبت به آبروی یک خبرنگار تذکر می‌دهم.

خضریان در پایان گفت: به همه جامعه خبرنگاری کشور و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خدا قوت می‌گویم که زحمت می‌کشند و آبروی خود را برای حفظ نظام و انقلاب به میدان آورده‌اند. دستان همه خبرنگارانی را می‌بوسم که برای حفظ انقلاب اسلامی زحمت می‌کشند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت