دیلی میل: کی‌روش قرار بود آمریکا را قهرمان جام‌جهانی کند

کد خبر: ۱۱۵۲۲۱۸
| |
3445 بازدید

دیلی‌میل نوشت: کی‌روش که تیم ملی فوتبال ایران را در آستانه صعود به دور دوم قرار داده، قرار بود آمریکا را قهرمان جام جهانی کند!

به گزارش تابناک ورزشی؛ روزنامه دیلی میل نوشت؛ این طرح فدراسیون فوتبال آمریکا "پروژه ۲۰۱۰" نام داشت و بیش از ۲۴ سال پیش، رونمایی شد. این  طرح قرار بود یک برنامه ۱۲ ساله گسترده با هزینه ۵۰ میلیون دلار باشد با این هدف که تیم ملی فوتبال ایالات متحده آمریکا را تا سال ۲۰۱۰ برنده جام جهانی کند.

طبق این گزارش طرح اولیه کی‌روش برای تغییر در تیم آمریکا شامل نوسازی در بخش مربیگری و برنامه پیشرفت بازیکنان جوان، ایجاد دپارتمان فنی به همراه یک شبکه با استفاده از ۹۹ مربی در سطح ملی، منطقه‌ای و ایالتی، ارتقای مربیان و ایجاد لیگ زیر ۱۹ سال در سطح ملی بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت