میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بارش باران و وزش باد در تهران

طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۷ و ۸ آذر) آسمان صاف تا قسمتی ابری و در نقاط پرتردد شهری باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۵۲۰۴۹
| |
7694 بازدید
بارش باران و وزش باد در تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد و بارش برف در ارتفاعات و همچنین کاهش دما از فردا (۶ آذرماه) دپیش‌بینی می‌شود.

 بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز تا اوایل صبح فردا (۵ تا ۶ آذر) با ادامه فعالیت سامانه بارشی در سطح استان به‌ویژه نیمه‌شمالی استان افزایش ابرناکی در بعضی ساعات بارش پراکنده باران گاهی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات به‌ویژه ارتفاعات شمالی و شمال غربی بارش برف باران و پدیده مه مورد انتظار است.در بیشتر مناطق استان و در بعضی ساعات فردا وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی می‌شود.

طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۷ و ۸ آذر) آسمان صاف تا قسمتی ابری و در نقاط پرتردد شهری باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

از فردا تا چهارشنبه (۶ تا ۹ آذر) روند کاهش تدریجی بیشینه دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه آلودگی - امین آباد با کمینه دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۶ آذر ) قسمتی ابری همراه با وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۷ آذر ) صاف همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات