صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صهيونيست‌ها ناوگان آزادي را غارت كردند

بازجويان صهيونيست در تلاش هستند تا از قضيه سرقت كامپيوترهاي متعلق به ناوگان آزادي توسط يك افسر صهيونيستي و فروش آن توسط يك نظامي به سه نظامي ديگر مطمئن شوند.
کد خبر: ۱۱۵۱۹۲
| |
6884 بازدید

رسانه‌ها به نقل از پليس رژيم صهيونيستي اعلام كردند كه اين نهاد به يك افسر و يك نظامي اين رژيم در زمينه فروش چند دستگاه رايانه كه از كشتي‌هاي ناوگان آزادي به سرقت رفته است، مظنون است.

به گزارش ايسنا، بازجويان صهيونيست در تلاش هستند تا از قضيه سرقت كامپيوترهاي متعلق به ناوگان آزادي توسط يك افسر صهيونيستي و فروش آن توسط يك نظامي به سه نظامي ديگر مطمئن شوند.

يك افسر بلند پايه كه در جريان بررسي اين قضيه قرار دارد، تاكيد كرد: به احتمال زياد شك و ترديد پليس اسرائيل در اين زمينه به جا است و در حال حاضر تحقيقات شروع شده است.

وي افزود: به نظر مي‌رسد كه اين تحقيقات دشوار باشد چرا كه اين نظاميان نمي‌فهمند اين لباس‌هايي را كه بر تن كرده‌اند، چه مسئوليتي دارد.

راديو عبري نيز اعلام كرد كه نتايج اين تحقيقات براي دولت عبري كه با انتقادهاي بين‌المللي در زمينه حمله به ناوگان آزادي به مقابله برخاسته است، توهين‌آميز خواهد بود.

بر اساس گزارش مركز اطلاع‌رساني فلسطين، اين نظامي صهيونيست كه اقدام به فروش رايانه‌ها كرده است، به همراه سه نظامي ديگر كه اقدام به خريد آن كرده‌اند روز دوشنبه گذشته دستگير شدند و پليس اعلام كرده است كه كالاهاي مسروقه ديگري نيز از جمله گوشي تلفن همراه از آن‌ها يافت شده است.

پليس رژيم صهيونيستي يك افسر اين رژيم با درجه ستوان دوم را نيز به اتهام فروش اقلام مسروقه به يك نظامي ديگر بازداشت كرد.

اين افسر كه فرمانده يكي از يگان‌هاي ارتش اسرائيل است، مجوز ورود به كشتي‌هاي ناوگان آزادي در جريان توقيف آن‌ها در بندر اشدود قبل از استردادشان به تركيه را داشته است.

به گزارش منابع پليس رژيم صهيونيستي، نظاميان به خريد اين رايانه‌ها كه سيستم‌هاي جديدي به شمار رفته و در بازار رژيم صهيونيستي موجود نيستند، اعتراف كرده‌اند.

هم‌چنين اين نظاميان به بازجويان خود اعتراف كرده‌اند كه فروشنده دستگاه‌هاي مسروقه به آنان گفته است كه اين دستگاه‌ها از كشتي‌هاي ناوگان آزادي به سرقت رفته‌اند، ولي آن‌ها موضوع را به فرماندهان خود در ارتش ابلاغ نكرده‌اند.

از سوي ديگر روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت نوشت كه نتايج تحقيقات در اين زمينه ممكن است، براي رژيم صهيونيستي شرم‌آور باشد.

اين روزنامه در ادامه نوشت: زماني كه دولت عبري سعي در انكار و مقابله با انتقادهاي بين‌المللي به خاطر حمله به كشتي ناوگان آزادي دارد، امكان دارد اين تحقيق خسارت‌هاي جبران ناپذيري را به دولت عبري وارد كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟