میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حکم اعدام برای یکی‌ دیگر از متهمان اغتشاش

پس از رسیدگی قضایی به اتهامات یکی دیگر از متهمان "اغتشاشات"، حکم بدوی و اولیه این پرونده نیز صادر شد.
کد خبر: ۱۱۵۰۵۷۱
| |
10857 بازدید
حکم اعدام برای یکی‌ دیگر از متهمان اغتشاش

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه (میزان)، پس از برگزاری دادگاه تعدادی از متهمان اغتشاشات در استان تهران، احکام بدوی و اولیه این پرونده‌ها به تدریج از سوی دادگاه انقلاب صادر می‌شود.

روز یکشنبه گذشته نیز اولین احکام بدوی صادره از سوی دادگاه انقلاب تهران منتشر شد که بر اساس آن یکی از متهمین، به اعدام محکوم و ۵ متهم دیگر به ۵ تا ۱۰ سال حبس محکوم شدند.

در ادامه همین روند و پس از رسیدگی قضایی به اتهامات یکی دیگر از متهمان اغتشاشات، حکم بدوی و اولیه این پرونده نیز صادر شد.

طبق حکم صادره، متهمی که با استفاده از سلاح سرد در خیابان برای مردم رعب و وحشت ایجاد کرده بود و موتورسیکلت شهروندی را به آتش کشیده و با چاقو نیز فردی را مورد حمله و جراحت قرار داده بود، به اعدام محکوم شد.

متهم مورد اشاره بابت اتهام «محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد به نحوی که موجب رعب و وحشت گردیده» به اعدام محکوم شده است.

گفتنی است، رای صادره بدوی بوده و قابل اعتراض و فرجام‌خواهی است.

همچنین به‌دلیل قطعی نشدن احکام صادره، بر اساس قانون، جزییات این پرونده قابل انتشار نمی‌باشد و پس از قطعی شدن رای، جزئیات آن‌ اطلاع‌رسانی خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات