میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تاکید سران قوا بر حضور مسئولان در اجتماعات مردمی

سران قوا بر ضرورت حضور همه مسئولان در رده‌های مختلف قوای سه گانه را در اجتماعات مردمی بویژه جوانان تاکید کردند.
کد خبر: ۱۱۵۰۱۰۷
| |
4266 بازدید
|
۱
تاکید سران قوا بر حضور مسئولان در اجتماعات مردمی

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در نشست عصر دیروز سران سه قوه که به میزبانی سیدابراهیم رئیسی در دفتر رئیس جمهور برگزار شد، لزوم تسریع در تقدیم برنامه هفتم توسعه کشور از طریق سازمان برنامه و بودجه به دولت و مجلس شورای اسلامی مورد تأکید قرار گرفت.

سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه همچنین حضور همه مسئولان در رده‌های مختلف قوای سه گانه را در اجتماعات مردمی بویژه جوانان ضروری خواندند.

در این نشست تقویت همکاری و تعامل قوای سه گانه برای پیگیری جدی‌تر و تلاش مضاعف و هماهنگ برای برطرف کردن مشکلات و کاستی‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
حضور پر رنگ شون در اجتماعات مشکلات اقتصادی ، تورم ، معیشت و مسکن و .... حل میکنه !!!! نه برادر مشکلات اقتصادی با سخنرانی و وعده دادن درست نمیشه با عمل کردن درست میشه وعده دادن تو خالی بیشتر نارضایتی ایجاد میکنه و مسئولان رو دروغ زده !!!!! به فکر عمل باشید ، نیازی به حضور نیست .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت