بازدید 14349
با تحولات منطقه و جهان

پیگیری‌های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

پیگیری‌های ترامپ برای استیضاح بایدن، درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری‌خواهان، احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه، نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان و آماده شدن عربستان برای استقبال از رئیس جمهور چین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۴۹۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹ 08 November 2022

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

بین الملل تابناک: پیگیری‌های ترامپ برای استیضاح بایدن، درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان، احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه، نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان و آماده شدن عربستان برای استقبال از رئیس جمهور چین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن

یک مجله آمریکایی نوشت، دونالد ترامپ از متحدان جمهوری خواه اصلی خود در کنگره آمریکا درباره جزئیات برنامه‌هایشان برای استیضاح جو بایدن و مقامات ارشد دولت او در صورت کسب کنترل مجالس کنگره در انتخابات میان دوره‌ای روز سه‌شنبه پرس‌وجو کرده است.

مجله آمریکایی «رولینگ استون» نوشت: دو منبع آگاه به این مجله گفتند، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا از متحدان ارشد خود در کنگره آمریکا خواسته، روی جزئیات برنامه‌هایشان برای استیضاح جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا و مقامات دولتش تمرکز کنند.

به نوشته مجله رولینگ استون، این منابع گفتند، ترامپ، به ویژه در ماه‌های اخیر بارها از هم‌حزبی‌های خود پرسیده، جمهوری‌خواهان اگر کنترل مجلس نمایندگان کنگره آمریکا را به دست بگیرند، «چند دفعه» می‌خواهند برای استیضاح جو بایدن تلاش کنند. به گفته این منابع، ترامپ همچنین از این متحدان خود پرس‌وجو کرده آنها برای استیضاح برخی مقامات عالی‌رتبه دولت بایدن چه کار خواهند کرد.

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

به نوشته مجله رولینگ استون، ترامپ همچنین درباره چهارچوب‌های زمانی بالقوه برای هر گونه تحقیقات بالقوه استیضاح علیه بایدن و مقامات دولتش و سطح حمایت جمهوری‌خواهان از این برنامه‌های استیضاح پرسیده است.

سوال ترامپ درباره تعداد «دفعات» استیضاح بایدن توسط جمهوری‌خواهان، احتمالا به سابقه دو بار استیضاح شدن خودش از سوی مجلس نمایندگان آمریکا در زمان ریاست جمهوری‌اش اشاره دارد. او تنها رئیس جمهور تاریخ آمریکاست که در دوره ریاست جمهوری‌اش دو بار استیضاح شده که یک بار آن پیرامون مناقشه بر سر مشروط ساختن کمک‌های نظامی به اوکراین به تحقیقات اوکراینی‌ها علیه پسر بایدن و بار دیگر نیز پیرامون شورش در ششم ژانویه ۲۰۲۱ در کنگره آمریکا بود.

همچنین تبادل نظرهای ترامپ با متحدانش در کنگره آمریکا فاش می‌کند که او هنوز بر فراکسیون جمهوری‌خواهان در کنگره نفوذ داشته و این که در صورت کسب کنترل مجلس نمایندگان آمریکا از سوی جمهوری‌خواهان، قدرت ترامپ افزایش خواهد یافت.

مجله رولینگ استون نوشت، برخی قانونگذاران ارشد جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا، ملاحظاتی درباره معقول بودن تلاش برای به محاکمه کشاندن بایدن دارند و علاقه ترامپ به استیضاح بایدن احتمالا موضوع تنشی بالقوه بین او و این جمهوری‌خواهان خواهد شد.

دو منبع آگاه گفتند، «کوین مک‌کارتی»، بخت اول تصدی ریاست مجلس نمایندگان آمریکا در صورت پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میاندوره‌ای، در اظهاراتی خصوصی تصریح کرده، اجرای فرآیند استیضاح بایدن، کار سیاسی کم ارزشی برای جمهوری‌خواهان به شمار می‌آید. این منابع گفتند، مک‌کارتی اعتقاد دارد استیضاح بایدن دربردارنده ریسک تقویت محبوبیت اوست. مک کارتی در مصاحبه‌ای در ماه اکتبر با پایگاه خبری «پانچ‌بول نیوز»، احتمال استیضاح بایدن را کم دانست اما آن را کاملا مردود ندانست.

درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری‌خواهان

«ایلان ماسک» مالک جدید شبکه اجتماعی توییتر و ثروتمندترین فرد جهان، در توصیه‌ای بی‌سابقه از آمریکایی‌ها خواست که در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا به نامزد‌های حزب جمهوری‌خواه رای دهند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ایلان ماسک که مالک چند شرکت مهم آمریکایی دیگر شامل «تسلا» و «اسپیس ایکس» است، چند روز بعد از تملک شبکه اجتماعی توییتر و یک روز قبل از برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا از وزنه خود برای حمایت از مخالفان جمهوری‌خواه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا استفاده می‌کند.

ایلان ماسک در حالی توصیه خود به رای دادن به جمهوری‌خواهان را در توییتی خطاب به بیش از ۱۱۰ میلیون دنبال‌کننده اش منتشر کرد که این نخستین بار است، مالک یک شبکه اجتماعی بزرگ در آمریکا، صراحتا از یک حزب سیاسی پیش از برگزاری انتخاباتی که احتمال باخت دموکرات‌ها در آن بالاست، حمایت می‌کند.

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

ایلان ماسک ادعا کرد، مخاطب پیام توییتری او «رای‌دهندگان مستقل» هستند و نوشت: «قدرت مشترک باعث مهار بدترین افراط‌گری‌های هر دو حزب می‌شود؛ بنابراین، من به رای دادن برای تشکیل یک کنگره جمهوری‌خواه با توجه به دموکرات بودن رئیس جمهور، توصیه می‌کنم.»

ماسک در ادامه توصیه‌اش در توییتر نوشت: «دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان متعصب، هرگز به طرف مخالف رای نمی‌دهند؛ بنابراین، رای‌دهندگان مستقل کسانی هستند که عملا تصمیم می‌گیرند چه کسی در مسئولیت باشد!»

احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه

سفیر نروژ در تهران روز دوشنبه ۱۶ آبان ماه در اعتراض به اظهارات غیر قابل قبول رئیس پارلمان این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت خارجه احضار شد؛ این دومین احضار سفیر نروژ به وزارت خارجه در یک ماه و نیم اخیر است.

در این دیدار، اظهارات رئیس پارلمان این کشور در مصاحبه با یکی از رسانه‌های معاند در حمایت از اغتشاشات و مداخله او در امور داخلی ایران شدیدا محکوم و مردود شمرده شد.

سفیر نروژ در این دیدار عنوان کرد که مراتب را به اسلو منتقل می‌کند.

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

در پی مواضع مداخله جویانه رئیس پارلمان نروژ در خصوص تحولات داخلی جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه دوم مهر ماه نیز سفیر نروژ در تهران از سوی مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به وی ابلاغ شد.

در این دیدار، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به اظهارات پیش‌داورانه و دور از واقعیت رئیس پارلمان نروژ در خصوص ناآرامی‌های اخیر، به سفیر این کشور ابلاغ و اعلام شد که این اظهارات غیرسازنده به منزله دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود.

نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

وزیران امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در واشنگتن و با حضور همتای آمریکایی خود با یکدیگر دیدار کردند.

رویترز نوشت: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، شب گذشته در جریان برگزاری جلسه سه جانبه وزرای امور خارجه سه کشور از "گام‌های شجاعانه" دو همسایه متخاصم به سوی صلح تقدیر کرد.

دیدار بلینکن با آرارات میرزویان و جیحون بایراموف در مهمانسرای دولتی بلر هاوس (Blair House) انجام شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در این نشست گفت: شاهد گام های واقعی و شجاعانه دو کشور برای کنار نهادن گذشته و حرکت به سوی یک صلح بادوام هستیم.

پیگیری های ترامپ برای استیضاح بایدن/ درخواست ایلان ماسک از مردم آمریکا برای رای به جمهوری خواهان/ احضار سفیر نروژ در تهران از سوی وزارت خارجه/ نشست سه جانبه آمریکا، ارمنستان و جمهوری آذربایجان

بلینکن گفت که این گفت و گوها بر اساس رایزنی های انجام شده در جریان مجمع عمومی سازمان ملل و دیگر گفت و گوهای مقام های دو کشور با مسئولان آمریکایی انجام می شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا افزود: این کشور دوست ارمنستان و جمهوری آذربایجان بوده و متعهد است که در این مسیر هر آنچه می تواند جهت حمایت از طرفین به کار بندد.

بر اساس این گزارش، ادامه مذاکرات وزیران خارجه سه کشور، پشت درهای بسته انجام شده است.

الهام علی اف و نیکول پاشینیان ماه گذشته میلادی در سوچی روسیه با یکدیگر و رئیس جمهوری کشور میزبان دیدار و توافق کردند که به زور متوسل نشده و به توافق های گذشته پایبند باشند.

ایروان و باکو به تازگی نیز با استقرار یک هیأت از اتحادیه اروپا در مرزهای مشترک موافقت کردند.

آماده شدن عربستان برای استقبال از رئیس جمهور چین

در ضمن تلاش‌های عربستان به عنوان صادرکننده اول نفت جهان و چین به عنوان وارد کننده اول نفت جهان برای تقویت روابط خود و افت شدید سطح روابط واشنگتن و ریاض، روزنامه وال استریت ژورنال نوشت، «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین قرار است تا پایان سال جاری میلادی، عازم سفر به این کشور پادشاهی شود.

روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا نوشت، منابع آگاه روز دوشنبه به این روزنامه گفتند، انتظار می‌رود سفر رسمی شی جین‌پینگ به این کشور سلطنتی ماه میلادی جاری یا بعدی صورت بگیرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی «اویل پرایس»، چین که بزرگترین وارد کننده نفت جهان است، به همراه عربستان در سال های اخیر به تعمیق روابط خود از جمله در بخش انرژی پرداخته‌اند.

ماه میلادی گذشته، عربستان و چین مشترکا بر اهمیت عرضه باثبات نفت خام در بلندمدت به بازار تاکید کردند. بر اساس گزارش خبرگزاری «سعودی پِرِس»، «عبدالعزیز بن سلمان»، وزیر انرژی عربستان و «ژانگ جیانهوا»، مدیر اداره ملی انرژی چین بر سر ادامه همکاری دو کشور برای حفظ ثبات در بازارهای جهانی نفت خام تاکید کردند.

سفر رئیس جمهور چین به عربستان، همزمان با تلاطم‌های فراوان در بازار نفت و در عرصه ژئوپلتیک در ضمن حمله روسیه به اوکراین، این سیگنال را می‌فرستد که چین مایل است نفوذ خود را در خاورمیانه‌ای که محل اعمال نفوذ عمده آمریکا تلقی می‌شود افزایش دهد. همچنین این سفر رئیس جمهور چین به عربستان نشان می‌دهد، عربستان روابطش با چین را دارای اهمیت راهبردی می‌داند.

همچنان که چین و عربستان به دنبال تقویت روابطشان هستند، روابط آمریکا و عربستان در سطح بی‌سابقه‌ای به ویژه بعد از انتقادات شدید واشنگتن از ریاض به دلیل تصمیم کارتل نفتی اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت افت کرده است.

بعد از انتقادات شدید آمریکا از اوپک پلاس به دلیل تصمیم به کاهش تولید نفت، چندین تولیدکننده عمده نفت جهان که عضو این کارتل نفتی هستند، از جمله خود عربستان از تصمیم این گروه دفاع و تاکید کردند، دلیل پیش این تصمیم تحلیل‌های فنی بوده و نیت سیاسی در پشت آن قرار نداشته است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۴۲
پرزیدنت دونالد ترامپ فقط یک قدم با کاخ سفید فاصله داری.
پاسخ ها
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
تا زمانی که ابلیس بزرگ بزرگ ترین تولیدکننده تسلیحات کشتار جمعی است جهان روی صلح را نخواهد دید.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
یعنی در یک کشور 300 میلیونی امریکا قطع رجال است دست به دامن ترامپ شدن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
خیلی ملی گراست ترامپ
عیسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
والاهمین بایدن بهتره تاترامپ ترامپ فقط هارت وهورته ولی بایدن داره یواشکی اونایی که فکرمیکنی نابودمیکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
بیا که جهان به شخص دیوانه ای چون تو نیاز دارد که پوتین مستبد در گل فرو رفته را هلاک کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
حتما قحط الرجال است که شما قحط الرجال را می نویسی قطع الرجال
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
وقتی توی یک کشور ۸۰ میلیونی قطع رجال هست، اونجا هم هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
حالا نوبت شماست حمله ترکیبی کنید به امریکا.
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
معلم دمت گرم با این کامنتی که گذاشتی، خوش به حال کسایی که دانش آموز شما هستند. بازم دمت گرم
سفیر نروژ در این دیدار عنوان کرد که مراتب را به اسلو منتقل می‌کند.(((((((( دقیقا باید بگن چرا یه ایرانی که با داریت خودش شده رئیس پارلمان نروژ شده کار سیاسی میکنه باید در مورد هیچ کشوری حتی ایران اضهار نظر نکنه)))))))))
جمهوری‌خواهان بخاطر طرح اصلاح الگوی کشت رای میارن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
هر وزیر و هر مسئولی در این کشور در دوره مسئولیت خود باید حرفی داشته باشد. طرح الگوی کشت در ایران از آن شعارهای پوپولیستی است
انتخابات فدرالی عالی ترین و عادلانه ترین شکل انتخابات می‌باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
بخاطر همین بایدن 75 ساله رییس جمهور شد. یا حزب جمهوری یا دمکرات
دکتر رضایی عزیز
برادر محسن عزیزتر از جان
دلار چند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
تا انجایی که پایانی ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
ایشان اقتصاد خواندن و فقط او می داند اقتصاد یعنی چه
چهار کاندید هر کدام قرار بود یک تنه اقتصاد کشور را درست کنند
رضا
| Hungary |
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
با این حال دکتر رضایی با سوادترین فرد دولت هست من به این حرفم ایمان دارم
تابناک جان ما نمیتونیم به دموکرات ها رای بدیم! کمکی از دست ما برای برجام ساخته نیست!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
اتفاقا مردم ایران نتایج انتخابات امریکا را بیشتر دنبال می کنند تا کشور خودشان
تا وقتی که ۱۸ سالم نشده بود همش دلم میخاست رای بدم ولی وقتی که ۱۸ سالم شد و به سن قانونی و عقلی رسیدم فهمیدم اصلاً نباید رای بدم.
طرفداران دونالد ترامپ به این کامنت مثبت بدن
طرفداران جو بایدن به این کامنت منفی بدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
سگ زرد برادر شغال است.
اين نوع نظرخواهي دقيقا مانند اظهار نظر جرج بوش است كه گفته بود هر كس با ما نيست بر عليه ماست!
ترامپ ایز کامینگ ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
داش اشتباه میزنی
اون
زمستان میاید بود
ما را به انتخابات آمریکا چه؟!!
آهای کاربری که همش داری با پرچم سوریه توی تابناک کامنت میزاری، فکر نکنی که ما قاقیم!
اگر من توی آمریکا هم زندگی میکردم توی انتخابات به مولوی عبدالحمید و علی کریمی رای میدادم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
دنیا خالی از سرباز نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
برای همینه که زندگی براتون بد میچرخه
علیرضارضوی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
کمی تامل وتفکر برادر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
خداوند هم شما را با همانها محشور خواهد كرد
چرا بایدن 75 سال شد رییس جمهور امریکا حالا باید عوض شود.
تابناک چرا نظرات رو زیر بعضی پست ها و خبرها می بندی ؟
درود
تجربه صد سال گذشته نشان داده که آمریکا و متحدان اروپایی‌ او در هیچ جنگی شکست نخوردند....
جنگ جهانی اول ...جنگ جهانی دوم....جنگ سرد...جنگ عراق..
پس بهتر است رو اسب بازنده شرط بندی نکنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
آمريكا هم در جنگ عراق شكست خورد هم در جنگ افغانستان البته اگر هر نوع نتيجه اي را به معناي پيروزي براي آمريكا تلقي نكني
موقع جنگ آذربایجان وارمنستا ن که دوطرف این همه کشته وآواره دادن آمریکا کجا بود والان موقع آرامش سروکله اش پیدا شد... جهان بازیچه امریکا روسیه انگلیس وچین شد...اتحادیه اروپا که غلام حلقه به گوش امریکا شد...
منافع ایران ایجاب می کند که دو کشور اذربایجان و ارمنستان صلح نکنند
دوباره بایدن و رئیسی میرن حسن و ترامپ برمیگردن
عشق است ترامپ وبس پرزیدنت ابدی
نتایج انتخابات اونا تاثیرش تو زندگی مردم ایران بیشتر از تاثیرش تو خود امریکا هست
ماهم باید بتونیم رای بدیم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # انتخابات
وب گردی