صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارغوان رضايي به دور دوم راه يافت

تنيسور ايراني‌الاصل فرانسه با برتري مقابل حريفي از جمهوري چك به دور دوم رقابت‌هاي تنيس جام راجرز راه يافت.
کد خبر: ۱۱۴۹۰۳
| |
2438 بازدید

 

 ارغوان رضايي توانست در دور اول رقابت‌هاي تنس جام راجرز با نتيجه 6 بر 7، 7 بر 5 و 6 بر 3 در زمان 2 ساعت و 26 دقيقه مقابل پترا كويتوا به پيروزي دست يابد.

به گزارش توانا، دينارا سافينا، شماره يك سابق تنيس بانوان جهان با شكست آندريا پتكوويچ در دور اول رقابت‌هاي تنيس جام راجرز نشان داد كه 100 درصد به آمادگي رسيده است.

سافينا كه فصل 2010 را به دليل مصدوميت از ناحيه كمر از دست داد با نتيجه 6 بر 3 و 6 بر 3 مقابل حريف آلماني خود به برتري رسيد.

تنيسور روسي در دور بعد مقابل برنده ديدار ناديا پتروا و لوسي سافارووا به ميدان مي‌رود.
ايوتا بنسوا در دور دوم با يلنا يانكوويچ ديدار مي‌كند. نماينده جمهوري چك با نتيجه 6 بر 3 و 6 بر 2 سارا اراني را از پيش رو برداشت.

پتي اشنايدر با نتيجه 6 بر 7، 7 بر 5 و 6 بر 3 ويرجيني رازانو را شكست داد تا در دور بعدي با كارولين وزنياكي ديدار كند.

استفاني دوبويس در 3 ست مقابل كلارا زاكوپالووا شكست خورد و يانينا ويكماير، سيبيل بمر، ياروسلاوا شودوا و تيميا باكسيزنسكي نيز مقابل حريفان خود به برتري رسيدند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟