صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر فرهنگ به کار فرهنگی حساب شده نیاز دارد

کد خبر: ۱۱۴۸۷۲
| |
1517 بازدید

رئیس ستاد رسیدگی به امور مساجد با اشاره به طرح ازدواج آسان وزارت کشور اظهار داشت: امروز سفره رنگین، لباس قیمتی، خانه مجلل و ماشین بهتر یک فرهنگ شده است و اگر بخواهیم این فرهنگ را تغییر دهیم نیاز به کار فرهنگی حساب شده و قوی داریم.

"حجت الاسلام حسین ابراهیمی" نماینده مردم بیرجند و درمیان در گفت وگو با خانه ملت با تاکید بر اینکه عرف یک جامعه را به آسانی نمی توان تغییر داد گفت: معتقدم که اصولا حرکت های ما همیشه مقطعی است و این حرکت های مقطعی تنها به وزارتخانه و ارگان خاص و سازمان خاص ربط ندارد، اصولا وقتی موضوعی در جامعه به عنوان یک مساله یا یک معضل مطرح می شود، همه، از رسانه ها گرفته تا ارگان ها و سازمان ها در تب و تاب آن موضوع قرار می گیرند، اما پس از مدتی همه، از تاب و تاب می افتند و جریان مغفول می ماند. این، از آسیب ها و چالش های مهمی است که در نظام ما وجود دارد و باید برای آن چاره اندیشی شود.

ابراهیمی با بیان اینکه عرف جامعه را به آسانی نمی توان تغییر داد در عین حال طرح ازدواج آسان وزارت کشور را برنامه خوبی دانست و گفت: این برنامه اگر به درستی تعقیب شود و مغفول نماند می تواند به نتیجه برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟