نقد «میوه ممنوعه» در شبکه دو
حسن فتحي، اسماعيل عفيفه، دکتر عماد افروغ، علي نصيريان، عليرضا نادري و ... از جمله ميهمانان اين برنامه خواهند بود که با اجراي علي معلم به زودي از شبکه دو سيما پخش ميشود.
کد خبر: ۱۱۴۸
| | 4516 بازدید
مجموعه تلويزيوني «ميوه ممنوعه» در برنامه «نگاه دو» در چهار قسمت 60 دقيقهاي مورد نقد و بررسي قرار ميگيرد.
به گزارش مهر، اين برنامه با حضور کارشناسان، روانشناسان و عوامل مجموعه به نقد و بررسي «ميوه ممنوعه» ميپردازد. حسن فتحي، اسماعيل عفيفه، دکتر عماد افروغ، علي نصيريان، عليرضا نادري و ... از جمله ميهمانان اين برنامه خواهند بود که با اجراي علي معلم به زودي از شبکه دو سيما پخش ميشود.
در برنامه اول فتحي کارگردان «ميوه ممنوعه» و افروغ عضو کميسيون فرهنگي مجلس حضور دارند. در برنامه دوم عفيفه تهيهکننده، نادري نويسنده، نصيريان و جواد طوسي منتقد حضور خواهند داشت و در برنامه سوم و چهارم عيسي جلالي، نوابي نژاد، فردوس حاجيان و هدايتخواه عضو کميسيون فرهنگي مجلس مجموعه را نقد و بررسي ميکنند.
«نگاه دو» کاري از گروه فرهنگ و ادب و هنر شبکه دو به تهيه کنندگي رضا بهشتي تهيه شده و از 19 تا 23 آبان ساعت 40/23 از شبکه دو سيما پخش خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


