صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف پخش اخبار ترافيك در راديو پيام

با راه‌اندازي استوديو شهر به نظر مي‌رسيد اخبار ترافيك بايد در شبكه تهران پيگيري شود؛ با اين حال سكينه احمدي، مدير وقت راديو تهران در سال 85 تاكيد كرد كه صداي شهر در حال حاضر به بحث‌هاي ترافيكي نمي‌پردازد، بلكه آموزش مباحث ترافيكي را مد نظر دارد.
کد خبر: ۱۱۴۷۹۲
| |
15894 بازدید

راديو پيام پخش اخبار ترافيك را در اين شبكه متوقف كرده ‌است.

به گزارش ايسنا، راديو پيام كه سال‌ها ارائه خبر‌هاي مربوط به ترافيك شهر تهران را بر عهده داشت، از اول مردادماه اين بخش خبري را متوقف كرده‌ است؛ پيش از اين هر يك ربع يك بار، خبرهاي ترافيك از شبكه پيام پخش مي‌شد. با قطع خبرهاي ترافيكي در راديو پيام، باكس‌هاي خالي مربوط به اين بخش خبري، با پخش موسيقي و خواندن متن توسط گوينده و مجري پر مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، تعطيلي خبر‌هاي ترافيكي در راديو پيام از دوران حسن خجسته، معاون سابق صدا مطرح و اعلام شده بود كه اين وظيفه بايد به شبكه راديويي تهران محول شود. سراسري بودن شبكه‌ي پيام و قابل استفاده نبودن خبرهاي ترافيكي تهران براي همه شنوندگان، علت محول شدن اين وظيفه به راديو تهران اعلام شده بود.

با راه‌اندازي استوديو شهر به نظر مي‌رسيد اخبار ترافيك بايد در شبكه تهران پيگيري شود؛ با اين حال سكينه احمدي، مدير وقت راديو تهران در سال 85 تاكيد كرد كه صداي شهر در حال حاضر به بحث‌هاي ترافيكي نمي‌پردازد، بلكه آموزش مباحث ترافيكي را مد نظر دارد.

البته به نظر مي‌رسد با تعطيلي اخبار ترافيك در راديو پيام وآگاهي به ضرورت ارائه اين اخبار در بخشي خبر، استوديو شهر راديو تهران بيش از گذشته اين ماموريت را بر عهده گيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
وقتي همه جاي تهران ترافيكه ديگه معني نداره بگي كجاش ترافيك داره !!!بايد ميگفتن كجا ترافيك نداره!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
همه جا ترافیک این که مرتب گفتن نداره
asad
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
shoma ra be khoda yek fekre asasi baraye ranandegi beine khotot va hasasiat neshan dadan be an befarmayeed mamnoonam
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
اصلا" اسم رادیو پیام بخاطر اخبار ترافیک گذاشته شده بود ،قرار بود بین هر گزارش موسقی پخش کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
وقتي تمام بزرگراهها و خيابونها هر روز و هميشه لبريز از خودرو و ترافيك سنگينه ،اصلا" نيازي به وجودش نيست !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
مرکز کنترل ترافیک تهران یکی از دلایلش که از خیلی از مرکز کنترل ترافیک دیگر در خاورمیانه و حتی آسیا برتر است همین سامانه اطلاع رسانی رادیویی آن است و مراقب باشید آن را از دست ندهیم
محسنی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
متاسفانه رادیو ترافیک سالها بدون هیچگونه نو آوری و توجه به روشهای جدید اطلاع رسانی به کار بی حاصل خود ادامه داد و بدیهی است که باید حذف شود. امید است در سایر روشهای اطلاع رسانی ترافیک این اتفاق نیافتد.
عنایتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
وقتی همه جای تهران ترافیکه دیگه معنی نداره بگی کجاش ترافیک داره!!!باید میگفتن کجا ترافیک نداره!!!
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
قرار است به خاطر مقاصد سياسي هر جوري شده شهر و مسئول شهر و شهروندان را در تنگنا قرار دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
صدا وسیما یک خبر راست داشت اونم متوقف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟