صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيري یک نويسنده آمريكايي در تركيه

اين نويسنده و روزنامه‌نگار آمريكايي هفته گذشته به دليل رفت‌وآمد با اين گروه تروريستي توسط مقامات امنيتي و پليس تركيه دستگير و بازداشت شد.
کد خبر: ۱۱۴۶۵۰
| |
3742 بازدید

مقامات امنيتي تركيه «جك هس» نويسنده و روزنامه‌نگار جوان آمريكايي را به دليل ارتباط با يكي از گروه‌هاي تروريستي در اين منطقه دستگير كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از واشنگتن پست، اين نويسنده و روزنامه‌نگار آمريكايي هفته گذشته به دليل رفت‌وآمد با اين گروه تروريستي توسط مقامات امنيتي و پليس تركيه دستگير و بازداشت شد.

به گفته وكيل «جك هس» قصد اين نويسنده آمريكايي از رفت‌وآمد با مسئولان اين گروه، تنها دريافت اطلاعاتي براي نگارش جديدترين كتابش بوده است.

اين نويسنده آمريكايي اعلام كرده كه قصد داشته مجموعه داستان‌هاي كوتاهي درباره حقوق بشر منتشر كند و قصد وي از ديدوبازديدهايش با سران اين گروه تنها به منظور تحقيق و گردآوري اطلاعات براي نوشتن بوده است.

اين مسئله در حالي اتفاق افتاده كه كشور تركيه و حتي آمريكا از اين گروه در فهرست گروه‌هاي تروريستي منطقه نام برده‌اند. به گفته مطبوعات تركيه اين گروه يكي از شاخه‌هاي وابسته به حزب كارگران كرد معروف به (pkk) بوده است.

مقامات آمريكايي اين نويسنده را از جمله نويسندگان مستقل آمريكا معرفي كرده‌اند. در عين حال سخنگوي آمريكا در آنكارا اعلام كرد: اين نويسنده جوان طي تماسي تلفني خواستار بي‌طرفي دولت آمريكا در رابطه با اين پرونده شده است.

اين نويسنده و روزنامه‌نگار آمريكايي به رسانه‌ها اعلام كرده كه در اين زمينه مخالف سياست‌هاي آمريكا درباره تركيه و كردها است و به اين دليل كه آمريكا را در زمره كشورهاي امپرياليستي مي داند، كمك آنها را رد كرده است.

اين نويسنده روز يازدهم آگوست سال جاري از سوي پليس تركيه دستگير شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟