پگاه گیلان سپاهان را در هم کوبید
پگاه گیلان در دیداری زیبا و پر گل سپاهان اصفهان را 4 بر دو شکست داد تا در نیمه نهایی این جام به مصاف برق شیراز برود و سپاهان به جمع ناکامان بزرگ این فصل فوتبال باشگاهی ایران بپیوندد.
تیم های فوتبال پگاه گیلان و سپاهان اصفهان از ساعت 17 امروز (سه شنبه) در چارچوب دیداری از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور به دیدار هم رفتند که حاصل تلاش آنها در نیمه نخست با نتیجه تساوی بدون گل همراه بود.
قضاوت دیدار تیم های پگاه گیلان - سپاهان اصفهان که در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار می شود را علیرضا فغانی برعهده دارد. او در نیمه نخست به هیچ کدام از بازیکنان دو تیم کارت زرد نشان نداد.
در این نیمه تیم فوتبال پگاه که از امتیاز میزبانی بهره می برد برتر از تیم سپاهان ظاهر شد و اگر مهاجمان این تیم از شانس های گلزنی خود نهایت بهره را می بردند مطمئنا در پایان 45 دقیقه نیمه نخست نتیجه ای غیر از تساوی بدون گل رقم می خورد.
سرانجام در دقیقه پنجاه نیمه دوم قفل دروازه ها باز شد و ابتدا سپاهان توسط احسان حاج صفی در دقیقه 48 به گل برتری دست یافت و دو دقیقه بعد پگاه توسط مهدی نوری در دقیقه 50، به گل مساوی رسید. و ابراهیم لووینیان در دقیقه 68 گل دوم و برتری سپاهان را به ثمر رساند.
در دقیقه 90 افشین چاوشی بازیکن پگاه گل زیبای به ثمر رساند تا این دیدار به وقت اضافه کشیده شود.
در دقیقه 11 وقت اضافه اول پگاه توسط افشین چاوشی گل سوم را هم وارد دروازه سپاهان کرد و چند لحظه پس از آن در دقیقه 97 هم سعید بیات از سپاهان بعلت تکل خشن با کارت قرمز مستقیم اخراج شد.
با دریافت این گل سپاهانی ها بازی را عصبی و هیجانی دنبال کردند و در دقیقه 117 محسن بنگر با رفتار غیر حرفه ای خود پس از دریافت کارت زرد اول و با اعتراض بی مورد به داور کارت زرد دوم را هم دریافت کرد و از زمین مسابقه اخراج شد.
هادی سهرابی در دقیقه 11 وقت اضافه دوم گل چهارم پگاه را به ثمر رساند تا زردپوشان اصفهانی عملا از کسب نتیجه نا امید شوند.
بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا پگاه در نیمه نهایی جام حذفی در همین ورزشگاه میزبان برق شیراز شود.



