صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برادرکش: از پدرم تقاضاي بخشش ندارم

وي در بيان آخرين دفاع گفت: من توقع اعلام گذشت از سوي پدرم را ندارم و احساس مي‌کنم با اجراي حکم قصاص به آرامش برسم چون لحظه درگيري هميشه در ذهنم است و مرا اذيت مي‌کند
کد خبر: ۱۱۴۵۹۳
| |
3627 بازدید

خراسان: قاتلي که مبتلا به اختلالات شخصيتي است و برادر خود را با شليک گلوله به قتل رسانده بود، با رضايت پدرش از قصاص نجات يافت.

عصر 27 بهمن 87، مأموران کلانتري 109 بهارستان از وقوع يک فقره درگيري منجر به قتل در يک منزل مسکوني باخبر شدند. مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند پسر جواني به نام مرتضي بر اثر شليک گلوله به بدنش به قتل رسيده است.

تحقيقات نشان داد مقتول توسط برادرش به نام حبيب به قتل رسيده است. تحقيقات پليس براي شناسايي مخفيگاه قاتل فراري آغاز شده بود که يک روز بعد از قتل، حبيب با معرفي خود به کلانتري بهارستان، به ارتکاب قتل اعتراف کرد. با اعتراف متهم به ارتکاب قتل، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه کيفري استان تهران ارجاع و صبح ديروز به رياست قاضي محمدسلطان همتيار برگزار شد.

شفيعي، نماينده دادستان با اشاره به اعلام گذشت پدر مقتول، خواستار مجازات متهم از جنبه عمومي جرم شد. در ادامه، متهم در جايگاه قرار گرفت و با بيان اين که اتهام قتل را قبول دارد، گفت: به خاطر مشکلات روحي و رواني که داشتم هميشه با خانواده‌ درگير بودم و به همين دليل آن ها مدام مرا حتي با چاقو مي‌زدند. شب‌ها مجبور بودم براي در امان ماندن از تهديدات خانواده‌ام، به زيرزمين بروم و آن جا بخوابم. متهم گفت: به خاطر مشکلات عصبي که داشتم از خدمت سربازي معاف شدم و مدتي بعد از اشتغال نيز به همين دليل از کار افتاده اعلام شدم.

وي در تشريح حادثه گفت: روز حادثه با برادرم درگير شدم. پدرم با چاقو و برادرم با اسلحه به من حمله کردند. در يک لحظه اسلحه‌ برادرم را که به صورت غيرقانوني نگهداري مي‌کرد، گرفتم و شليک کردم. بعد از اين که به حال عادي برگشتم، از کار خود پشيمان شدم و خودم را به پليس معرفي کردم. متهم اعتراف قبلي خود مبني بر خريد اسلحه از غرب کشور را تکذيب کرد و گفت اسلحه متعلق به برادرش بوده است.

وي در بيان آخرين دفاع گفت: من توقع اعلام گذشت از سوي پدرم را ندارم و احساس مي‌کنم با اجراي حکم قصاص به آرامش برسم چون لحظه درگيري هميشه در ذهنم است و مرا اذيت مي‌کند. بعد از اظهارات متهم، قاضي همتيار ختم جلسه را اعلام و صدور حکم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موکول کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟