صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ويزيت رايگان بيماران در سراسر کشور

پزشکان به مناسبت ايام فاطميه و در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در روز دوشنبه 13 خرداد ماه، به صورت داوطلبانه، بيماران نيازمند خود را به طور رايگان ويزيت خواهند نمود و عوايد حاصل از ويزيت ساير بيماران را نيز به امور خيريه اختصاص خواهند داد.
کد خبر: ۱۱۴۵۸
| |
7644 بازدید

به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) پزشکان سراسر کشور به صورت هماهنگ در يک روز بيماران را رايگان ويزيت خواهند کرد.

به گزارش ايسنا، دکتر سيد شهاب الدين صدر، رئيس کل اين سازمان با اعلام اين مطلب افزود: در راستاي حرکت خودجوشي که از چند سال قبل در جهت احيا و ترويج سنت ارزشمند و پسنديده ويزيت رايگان بيماران مستمند توسط اعضاي جامعه پزشکي آغاز شده است، گروه‌هاي مختلف جامعه پزشکي در سراسر کشور، امسال نيز مشابه ساليان اخير و به صورت داوطلبانه، به مناسبت ايام فاطميه و در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در روز دوشنبه 13 خرداد ماه بيماران نيازمند خود را به طور رايگان ويزيت خواهند نمود و عوايد حاصل از ويزيت ساير بيماران را نيز به امور خيريه اختصاص خواهند داد.

دکتر صدر از اعلام آمادگي سازمان‌هاي نظام پزشکي شهرستان ‌ها در سراسر کشور، انجمن هاي علمي تخصصي پزشکي و نيز گروه هاي مختلف جامعه پزشکي کشور براي حضور در اين امر خداپسندانه خبر داد.

رئيس کل سازمان نظام پزشکي ضمن تقدير از همکاراني که در سالهاي گذشته به اين امر معنوي همت گمارده‌اند، خواستار مشارکت آحاد جامعه پزشکي کشور در اين حرکت مردمي و خيرخواهانه شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟