بازدید 10276

تشریح آخرین وضعیت «طرح صیانت»

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: همه ما معتقدیم که باید قانون بر فضای مجازی حاکم باشد و هیچ فردی تایید نمی‌کند که در بستر این فضا در کشور اغتشاش و آشوب ایجاد شود.
کد خبر: ۱۱۴۴۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۸ 09 October 2022

به گزارش «تابناک»، احمد راستینه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه امروز در همه دنیا فضای مجازی از ضابطه‌های مشخصی برخوردار است، گفت: طبیعتاً در کشور ما هم باید فضای مجازی قانونمند و ضابطه‌مند باشد.

وی بیان کرد: همه ما معتقد هستیم که باید قانون بر فضای مجازی حاکم باشد. در حادثه‌ای که برای مهسا امینی اتفاق افتاد، همه شاهد بودیم که هنوز دستگاه‌های ذیربط از جمله قوه قضائیه نظر خود را درباره این موضوع اعلام نکرده بودند، پزشکی قانونی نظر کارشناسی خود را ارائه نداده بود و مسیر بررسی پرونده و تحقیقات هنوز تمام نشده بود، اما برخی از سلبریتی‌ها و چهره‌های سرشناس به خودشان اجازه دادند و به نظام تهمت زدند، دروغ گفتند و مردم را دعوت به آشوب و اغتشاش کردند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هیچ فردی چنین فضای مجازی را نمی‌پذیرد. این فضای مجازی که می‌تواند در بستر خلأ قانونی منجر به ایجاد اغتشاش و آشوب شود، مورد تأیید هیچ فردی نیست.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فضای مجازی باید فضایی آرام برای انتقال داده‌ها و فضایی پویا و فعال برای بیان اظهارنظرها، نقدها و دیدگاه‌های مختلف باشد. فضای مجازی باید فضایی آموزش دهنده برای ارتقای سواد رسانه‌ای و اجتماعی باشد.

راستینه اظهار داشت: زمانی که از یک سو در نظام آموزشی ما به صورت فعالانه عمل نمی‌شود و سواد رسانه‌ای جامعه ارتقا پیدا نمی‌کند و از سوی دیگر در بستر فضای مجازی اجازه داده می‌شود که هر نوع دروغ و اتهامی بازنشر شود و با خلأ قانونی در برخورد با ارائه دهندگان نظرات خلاف قانون روبرو هستیم، در این شرایط با هیجانی شدن جامعه بسیاری از افراد دچار خطا در محاسبات خود می‌شوند و اشتباه می‌کنند.

وی متذکر شد: در آشوب‌های اخیر دیدیم که متأسفانه برخی از اقشار جوان و نوجوان ما حضور داشتند، در حالی که این افراد برانداز نیستند، فی نفسه اغتشاشگر نیستند و فقط دچار هیجانات کاذب شدند. وضعیت نظام آموزشی، نظام فرهنگی، سواد رسانه‌ای و خلأ قانونی ما دست به دست هم می‌دهد تا یک دفعه یک مسئله اجتماعی در جامعه ما به یک پدیده اجتماعی و سپس به یک بحران اجتماعی تبدیل شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت، گفت: مجلس شورای اسلامی گامی در جهت بررسی طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی برداشت. شورای عالی فضای مجازی باید نقطه نظرات خود را درباره طرح مذکور اعلام کند و مجلس منتظر نظر شورای عالی فضای مجازی است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۳۵
انتشار یافته: ۲۳
تشریح نمیخواد. اجراش کردین دیگه
اینترانت واسه خودتون. پول بسته اینترنت من رو پس بدید. غش در معامله به هر شکلی حرام است. می دانید چه آدم هایی حلال حرام حالیشان نمی شود؟ ... کجا می تونم پولمو پس بگیرم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
از اغتشاشگرها که هم موجب سلب اسایش و امنیت مردم شدند و هم مردم رو از اینترنت محروم کردن برو بگیر
از افزایش حقوق کارمندان و طرح ساماندهی کارکنان دولت و لایحه تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی چه خبر ؟!!!!!!!!
اینکه موتور جستجو google.com را شبها ببندید، اینکه کل اینترنت کشور شب قطع شود، اینکه برنامه نویسان کشور نتوانند به git و سایر شبکه های لازم دسترسی داشته باشند، اینکه شبکه تخصصی Linkedin فیلتر شود، اینها صیانت نیست، اینها عوامل اعتراض و نارضایتی عمومی است.
چقدر نگاهتون به مسائل سطحیه.
طرح صیانت اجرا شد دیگه بررسی و اظهارنظر برای چه؟
این فضا مورد تایید هیچ فردی از خودی ها نیست
این صیانت نیست
کانالیزه کردن اطلاعات هست که هرچه حاکمیت می‌گوید درست هست و هرچه غیر حاکمیت می‌گوید دروغ
بنابراین جلوی هر نظر و نقدی گرفته میشود
هرچند از الان مشخص هست این روش جزء هزینه برای جامعه چیزی ندارد ، اما مشخصا باعث نارضایتی بیشتر جامعه از حاکمیت را دامن خواهد زد ، بخصوص از مجلس که صدای ملت نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
مگه شبکه های اجتماعی داخلی وجود نداره؟ برو هر نقدی دوست داری اونجا بکن. شبکه اجتماعی که افسارش دست امریکا باشه نمیخوایم
فعلا که از بیخ و بن تعطیلش کردین و رفت پی کارش و به اونچه میخواستید رسیدید.دیگه اینهمه حرف و مصاحبه و دیده شدن لازم نیست.
همین الانش هم مسدوده ها. منتظریم کلاً قطعش کنین
احسنت، مانند کره شمالی اینترنت را ممنوع کنید که خیال همه راحت بشه.
شما که کار خودتون رو میکنید! نماینده ما نیستید.... ما ها که بازی نیستیم... در همیشه روی یک پاشنه نمیگرده.
راستش من کاملا موافقم. این چندوقت باعث شده قیافه زنم رو بیشتر ببینم. همش توی اینستا یا واتس آپ بود. دمتون گرم. همین دست فرمون رو ادامه بدید.
اصلا چه معنی داشت همه به اینترنت دسترسی داشته باشن. اینترنت مال عده ای خاص است که باید مجوز بگیرن و استفاده درست کنند. اگر هم درست استفاده نکردن این امتیاز از اونها گرفته بشه.
یه شبکه ۲۴ ساعته برای خبر داریم کافیه. هر کس خبر می خواد اونجا هست. مردم متوجه نیستند که ما در حال جنگ هستیم؟ وضعیت اصلا عادی نیست. ما با دنیا در حال جنگ هستیم. هر چه اطلاعات کمتر بهتر.
قطعا مسئولان صلاح بهتر می دونند که چه خبرهایی بهتره ما بدونیم و چه خبری خوب نیست.
ما به جمهوری اسلامی صد در صد اعتماد داریم و تا پای خون فرزندان مسئولین اول و بعد مردم شریف ایران ایستاده ایم. سلام فرمانده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
نه دیگه این طوریاهم نیست. اینترنت لازمه ولی شبکه های اجتماعی که کنترلش دست امریکا باشه ضررش بیشتر از فایده تش هست. خود امریکا شبکه اجتماعی چینی تیک تاک رو تا تحت کنترل درنیاورد اجازه فعالیت در امریکا رو بهش نداد. . ما باید از بسترهای داخلی استفاده کنیم و شبکه های خارجی رو هم هر کدوم حاضر به همکاری شدند و اجازه ندادند در بسترشون خشونت ترویج بشه اجازه فعالیت دارند و لاغیر
مشکل از اینترنت و شبکه اجتماعی نیست، اینها موهبت و در تمام دنیا آزادند، هیچ فکر کردین شاید مشکل از خود شما باشه؟
در تمام دنیا برا همه چی قانون دارند تخطی کنی برخورد می کنند بدون مماشات چه مسئول چه شهروند مثل اینحا نیست که بنام آزادی همه چی وله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
حتی ایالات متحده هم که خودشو مهد ازادی معرفی میکنه به شبکه اجتماعی تیک تاک چین تا هزش مجوز نگرفت اجازه فعالیت در امریکا رو نداد. حتی برای صرافیهای لرز دیجیتال خارجی قوانینی اعمال کرده که باید با پلتفرم مجزایی کاربران امریکایی رو احراز هویت کنند
ببین کار خوبی می کنین من سالهای قبل اصلا برای اعتراض بیرون نمی رفتم ولی امسال گند زدین توی کارو زندگیم با اینترنت الان هرروز شرکت کردم. ادامه بدین چون مثل من کم نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
اتفاقا هیچ فرقی نکرده و اکثر مردم دارن به سمت شبکا های اجتماعی داخلی هجوم میبرن. تا قبل این بیست درصد مخاطبینم شبکه های پیامرسان داخلی رو داشتند الان شده شصت تا هفتاد درصد
جامعه رو به جایی بردید که نه راه پس دارید نه راه پیش
طرح صیانت که اجرا شده بعد از اجرای طرح همه دارید مغلطه می کنید .... یک بار حرف راست بزنید حتما ما بخاطر راستگویی تشویقتان می کنیم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست