صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسي حمايت آمريكا از گروهك هاي تروريستي

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در واكنش به رايزني مقامات آمريكايي با سران گروهك تروريستي پژاك در منطقه گفت:كميسيون امنيت ملي در قالب طرحي ،دولت جمهوري اسلامي را ملزم به دفاع از حقوق قربانيان اعمال تروريستي آمريكا در منطقه كرده است.
کد خبر: ۱۱۴۴۱۰
| |
1469 بازدید

حشمت اله فلاحت پيشه،نماينده مردم كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي  با اشاره به تروريسم دولتي آمريكا در منطقه خاورميانه ،تصريح كرد:آمريكا با حمايت از گروهك هاي تروريستي منافقين،رژيم بعث،پژاك،القاعده عملا مصدا ق بارز تروريسم دولتي در سطح منطقه و جهان گرديده است.

وي تصريح كرد:رفتار و عملكرد دولت آمريكا در حمايت از تروريسم ،مخالف ادعاهاي اين دولت در مبارزه با تروريسم القاعده مي باشد.

وي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به الزام دولت جمهوري اسلامي به دفاع از حقوق قربانيان اعمال تروريستي در منطقه ،اظهار داشت:رايزيني هاي مقامات آمريكايي با سران گروهك تروريستي پژاك در تركيه و عراق ،نمايان گر تروريسم دولتي آمريكا در برخورد با نظام جمهوري اسلامي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟