میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اقدام جنجالی دستیار ساپینتو علیه استقلال

بهزاد غلامپور مربی دروازه‌بان‌های استقلال قبل از حضور در این تیم، ستاره پاس تهران بود.
کد خبر: ۱۱۴۳۶۱۰
| |
13028 بازدید

اقدام جنجالی دستیار ساپینتو علیه استقلال

به گزارش تابناک، ورزش سه نوشت: سالهای ۷۰ و ۷۱ فوتبال ایران به نام تیم منسجمی به نام پاس با هدایت فیروز کریمی تعلق داشت.

این تیم با جوانان خوش نام خود دو سال پیاپی قهرمان ایران شد و در سال ۷۱ به عنوان قهرمانی آسیا هم رسید. عنوانی که آخرین تیم ایرانی به آن دست یافت.

یکی از دیدارهای مهم و حساس این تیم در روز ۱۲ مهر در حضور هفتاد هزار نفر برابر تیم استقلال بود. این بازی که خاطره تلخ ستاره آن سالهای استقلال مجید نامجومطلق به دلیل مصدومیت سنگینش بود، شاهد درخشش بهزاد غلامپور مربی دروازه‌بانهای این روزهای استقلال در ورزشگاه مملو از جمعیت طرفدار این تیم بود.

غلامپور که دو سال بعد به استقلال پیوست موفق شد پنالتی صمد مرفاوی را مهار کند تا بازی دو تیم در روزی که خشونت حرف اول آن بود بدون گل به پایان رسد.

در تصویر الصاق شده به گزارش بازی لحظه مهار پنالتی توسط غلامپور دیده می‌شود.

اقدام جنجالی دستیار ساپینتو علیه استقلال

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار