ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترور فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان

ساعاتی پیش جمعی از عناصر معاند نظام در نزدیکی مسجد مکی زاهدان تجمع و اقدام به تیراندازی کردند که در این حادثه سیدعلی موسوی، فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
کد خبر: ۱۱۴۲۹۱۰
| |
56522 بازدید

ترور فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، در ادامه آشوب‌های امروز زاهدان، ساعاتی پیش جمعی از عناصر معاند نظام در نزدیکی مسجد مکی زاهدان تجمع و اقدام به تیراندازی کردند که بلافاصله نیرو‌های امنیتی در منطقه حضور یافتند.

متاسفانه در این حادثه سیدعلی موسوی، فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان با ضربه یک گلوله از ناحیه سینه مجروح و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

وی دقایقی پیش در پی شدت جراحت در بیمارستان به شهادت رسید.

به گزارش تسنیم، اشرار مسلح از ظهر امروز در زاهدان با حمله به ۳ کلانتری و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، اقدام به تیراندازی به سمت کلانتری ۱۶ زاهدان کردند.

براساس این گزارش، در برخی مناطق شهر نیز این آشوبگران چند لاستیک و سطل زباله را آتش زده و یک نانوایی در منطقه‌ای دیگر مورد هجوم اشرار مسلح قرار گرفت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟