نخست وزیر کانادا:

رفتار پوتین نشان دهنده شکست در جنگ اوکراین است

نخست وزیر کانادا می‌گوید: رفتار اخیر پوتین نشان می دهد که او در جنگ شکست خورده است.
کد خبر: ۱۱۴۱۷۹۳
|
۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶ 22 September 2022
|
41362 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، جاستین ترودو با محکوم کردن اعلامیه مسکو برای بسیج عمومی گفت: دستور بسیج نظامی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و تهدید به استفاده از سلاح هسته ای نشان می دهد که تهاجم به اوکراین در حال شکست است.

ترودو در نیویورک به خبرنگاران گفت: برای کانادا تشدید غیرمسئولانه جنگ پوتین، بسیج نظامی جزئی، تهدیدات هسته‌ای او و همچنین رفراندوم‌های عجولانه روسیه برای الحاق بخش‌هایی از اوکراین را غیرقابل قبول است.»

ترودو گفت: رفتار پوتین فقط نشان می دهد که تهاجم او در حال شکست است.

ترودو افزود: دستور خدمت سربازی پوتین گامی نزدیک تر به اعتراف به چیزی است که او نمی خواست به روس ها اعتراف کند. نمونه ای از مواردی که مطابق برنامه او نیست.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت