۲ کشته در حادثه واژگونی خودرو در جاده کرج - چالوس

رئیس پلیس راه البرز گفت: ساعتی پیش خبری مبنی بر واژگونی یک خودرو پژو پارس در محدوده جاده فرعی خور به سیجان در جاده کرج - چالوس به اطلاع مأموران پلیس راه رسید و بلافاصله عوامل گشت پلیس به محل حادثه اعزام شدند.
کد خبر: ۱۱۴۱۴۸۴
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰ 20 September 2022
|
7479 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، رئیس پلیس راه البرز گفت: واژگونی یک دستگاه خودرو پژو پارس در جاده کرچ - چالوس دو کشته برجا گذاشت.

 سرهنگ پیمان کرمی اظهار داشت: ساعتی پیش خبری مبنی بر واژگونی یک خودرو پژو پارس در محدوده جاده فرعی خور به سیجان در جاده کرج - چالوس به اطلاع مأموران پلیس راه رسید و بلافاصله عوامل گشت پلیس به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به فوت دو سرنشین این خودرو، اضافه کرد: با حضور مأموران مشخص شد که علت حادثه واژگونی عدم توجه به جلو ناشی از خواب آلودگی راننده خودرو بوده است.

رئیس پلیس راه البرز خاطرنشان کرد: با حضور امدادگران هلال احمر و پلیس راه سریعاً عملیات رها سازی انجام شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت