طب ايراني در دنيا فراگير ميشود
محقق، پژوهشگر و استاد دانشگاه گفت: طب ايراني و اسلامي گسترش يافته و در كل جهان فراگير ميشود.
به گزارش فارس، مهدي رشيدي پيش از ظهر امروز در همايش اصول تغذيه در ماه مبارك رمضان و طب اسلامي اظهار داشت: روزهداران به هنگام افطار روزه خود را با آب جوش، خرما و يا مقداري عسل باز كرده و استفاده از غذاهاي صنعتي مثل زولبيا و باميه به هنگام افطار و سحر به صورت جدي بايد خودداري شود.
وي افزود: طب ايراني اسلامي يك طب پيشگيري و به اصطلاح يك طب مكمل است و در اين طب براي درمان بيماريها از داروهاي شيميايي استفاده نميشود.
اين محقق خاطرنشان كرد: در اين طب به افراد توصيه ميشود كه استفاده از چه غذاهايي براي بدن آنها مضر بوده و قابل استفاده نيست.
رشيدي بيان داشت: آداب غذا كردن در طب ايراني و اسلامي متناسب با مزاج و طبيعت افراد است و در اين طب متناسب با سن، محل جغرافيايي، قيافه و اندام با توجه به مزاج افراد غذا توصيه ميشود.
وي تصريح كرد: در جامعه امروزي استفاده از غذاهاي صنعتي بسيار رايج شده و همزمان با رواج اين غذاها بيماريهاي مختلف نيز رو به گسترش است، در حالي كه سلامتي و طول عمر زياد انسانها در سادهزيستي و استفاده از غذاهاي سبك و سنتي است.
رشيدي افزود: در طب ايراني براي افزايش عمر انسانها به همه ابعاد زندگي انسانها از قبيل حمام، خانه، لباس پوشيدن، آب و هوا و اقليم توجه شده و اين طب خيلي كاملتر از طب نوين است.
اين محقق ايراني گفت: هركس در هر جايي كه بيماريش درمان نشود ميتواند به سراغ طب ايراني برود و درمان شود.
وي بيان داشت: مطمئنا به زودي طب ايراني و اسلامي گسترش يافته و در كل جهان فراگير ميشود.


