صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرد "سرمايي " همسرش را فراري داد

زن 29 ساله نيز گفت: من هم از سرمايي بودن شوهرم كلافه شدم و بايد از او جدا شوم. ما حدود 4 سال است كه با هم زندگي مي‌كنيم و فرزندي نداريم و ديگر نمي‌خواهيم در كنار يكديگر بمانيم و عذاب بكشيم.
کد خبر: ۱۱۳۹۳۷
| |
1961 بازدید

مرد و زني با حضور در دادگاه و ادعاي سرمايي و گرمايي بودن، دادخواست طلاق دادند.

به گزارش فارس، زوج جواني با مراجعه به شعبه 240 مجتمع قضايي خانواده، دادخواست طلاق توافقي خود را به رئيس اين شعبه ارائه كردند.

مرد 32 ساله در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد: با همسرم به جز گرمايي بودن او هيچ مشكلي ندارم و اين موضوع هميشه باعث دعواي ما مي‌شود.

زن 29 ساله نيز گفت: من هم از سرمايي بودن شوهرم كلافه شدم و بايد از او جدا شوم. ما حدود 4 سال است كه با هم زندگي مي‌كنيم و فرزندي نداريم و ديگر نمي‌خواهيم در كنار يكديگر بمانيم و عذاب بكشيم.

زن تصريح كرد: شوهرم هم با جدايي موافق است؛ من از او مهريه يا حتي نفقه نمي‌خواهم تا بتوانيم زودتر از يكديگر جدا شويم.

مرد گفت: شايد اين موضوع زياد جدي نباشد ولي هميشه باعث دوري و جدايي و دعواي ما بوده است.

وي با بيان اينكه از اين وضع خسته شده‌ام، ادامه داد: ما با هم تصميم به جدايي گرفتيم تا به اين دعواها پايان دهيم.

زن در حضور قاضي دادگاه گفت: ما از هم جدا شده و دوباره زندگي جديدي همراه با آرامش براي خود مي‌سازيم.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده با اصرار نيز نتوانست جلوي اين امر را بگيرد و حكم طلاق را به صورت توافقي صادر كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟