اسکوچیچ وسایلش را جمع کرد؛ خداحافظی با تيم ملی و جام جهانی

کد خبر: ۱۱۳۹۱۱۴
| |
5624 بازدید

دیدار تیم‌های استقلال و پیکان تهران درحالی از ساعت 19 سه‌شنبه در آخرین بازی هفته پنجم آغاز شده است که در این دیدار هیچ‌کدام از اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی حضور نداشتند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ این در حالی است که اسکوچیچ یا دستیارانش در تمامی بازی‌های اخیری که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شد، حضور پیدا می‌کردند. اسکوچیچ و وحید هاشمیان روز گذشته نیز با حضور در ورزشگاه پاس قوامین بازی پرسپولیس مقابل هوادار را از نزدیک تماشا کردند، ولی عدم حضور هیچ‌کدام از نفرات کادر فنی تیم ملی در آخرین بازی هفته پنجم لیگ برتر و هم‌زمانی با خبرهایی مبنی بر بازگشت کارلوس کی‌روش به احتمال جدایی اسکوچیچ از تیم ملی فوتبال ایران قوت بخشیده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت