قتل برادر در سرپل ذهاب به خاطر اعتیاد

فرمانده انتظامی سرپل ذهاب از دستگیری فردی خبر داد که در این شهرستان به خاطر اعتیاد برادرش دست به قتل وی زده بود.
کد خبر: ۱۱۳۸۶۷۴
| |
7068 بازدید
قتل برادر در سرپل ذهاب به خاطر اعتیاد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا ، سرهنگ " نوذر شاه حسینی " اظهار داشت: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری با سلاح سرد در یکی از محله های شهر سرپل ذهاب، تیمی از ماموران به سرعت در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: ماموران پس از حضور در محل حادثه و انجام تحقیقات ابتدایی دریافتند جوان 35 ساله ای به وسیله چاقو چند ضربه به شکم و کمر برادر 28 ساله خود وارد و در نهایت باعث مرگ وی شده است.

سرهنگ شاه حسینی تصریح کرد: فرد قاتل نیز که در صحنه حضور داشت پس از دستگیری در بازجویی ها انگیزه اش را از این کار اعتیاد برادرش عنوان کرد.

رئیس پلیس شهرستان سرپل ذهاب در پایان با اشاره به تشکیل پرونده ای در این خصوص از معرفی قاتل به دستگاه قضایی جهت سیر مراحل قانونی خبر داد.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت