صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت احمدي‌نژاد با جريمه مشتركان پرمصرف

وي افزود: موضوعي كه مهم است اين است كه رئيس جمهور موافقت خود را با اعمال اين جرايم اعلام كرده‌اند و حال اينكه اين جرايم از چه زماني اعمال شود و چگونه اعمال شود در حال طراحي آن در وزارت نيرو هستيم.
کد خبر: ۱۱۳۸۳۹
| |
7430 بازدید

وزير نيرو از موافقت نهايي رئيس جمهور با جريمه مشتركان پرمصرف برق خبر داد و گفت: با برخي اصلاحات سرانجام رئيس جمهور با جريمه مشتركان پرمصرف موافقت كرد.

مجيد نامجو در گفت و گو با خبرگزاري فارس افزود: پس از موافقت رئيس جمهور با جريمه مشتركان پرمصرف مشغول تنظيم بخشنامه‌اي هستيم كه بايد توسط دولت ابلاغ شود.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا رئيس جمهور با تمام پيشنهادات قبلي وزارت نيرو كه قرار بود از 15 تيرماه اعمال شود موافقت كرده است گفت: رئيس جمهور با يكسري اصلاحات با جريمه مشتركان پرمصرف موافقت كرده است.

وي افزود: موضوعي كه مهم است اين است كه رئيس جمهور موافقت خود را با اعمال اين جرايم اعلام كرده‌اند و حال اينكه اين جرايم از چه زماني اعمال شود و چگونه اعمال شود در حال طراحي آن در وزارت نيرو هستيم.

نامجو تأكيد كرد: البته شايد اين جرايم را فعلا اعمال نكنيم و آن را از تابستان سال آينده و يا همزمان با اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها را اعمال كنيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، پيش از اين قرار بود از 15 تير ماه سال جاري تعرفه مشتركان پرمصرف و ثروتمند (دهك‌هاي هشتم، نهم و دهم) 30 تا 100 درصد افزيش يابد كه اين مصوبه در تاريخ مقرر ابلاغ نشد.

*ذخيره 1000 مگاواتي برق

وزير نيرو در پاسخ به اين سؤال آيا كه خاموشي‌هاي برق كاهش پيدا كرده است گفت: خاموشي‌ها كاهش پيدا كرده است و در حال حاضر ميزان توليد برق بيش از مصرف برق است و ما خود را آماده زمستان و تابستان سال آينده مي‌كنيم.

نامجو ادامه داد: در حال حاضر باتوجه به روند افت گرما ديگر خاموشي به آن شكل نداريم و در حال حاضر نيز حدود 1000 مگاوات ذخيره برق (1000 مگاوات توليد بيش از مصرف) داريم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
برق با اون حجم قابل ذخیره نیست

چون جاری هست و باید حتما مصرف بشه

اسم جریمه هم که اومد فوری موافقت شد تبریک

می گم به همه
ياسر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
قيمت برق من در خرداد و تير 50 تومان براي ساعات عادي اومده. بعلاوه 40000 تومان تحت عنوان مازاد بر الگوي مصرف. اينا اگه جريمهع نيستن پس چين؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
تا بحال شده با مصوبه ای که پول بیشتر تو جیب دولت بریزه مخالفت کنند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
وقتی پای پول گرفتن باشه، عمراً کسی مخالفت نمیکنه.
mehran
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
بگو باجگیری از مردم. وقتی برق را گرون بدهند باز هم می تونند جریمه کنند ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
خبر نداريد جريمه هاي سنگين چندين ماه است بر روي قبوض آمده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
پس بگو كه چرا ساعت 5 بعداز ظهر چرا غ هاي محله مان در شهر ساري رو روشن مي كنند
انصاف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
سلام من یک مصرف کننده خانگی هستم که در دوره قبل مشمول جریمه شده ام عملا موضوع گزارش و مصوبه فوق در مورد مشترکان توسط وزارت نیرو انجام شده است .هر چقدر میتوانید به مردم فشار بیاورید تا...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
خدا نبخشتون اگه حد مجاز را انقدر پائين بگيريد كه مردم بيشتري پر مصرف شناخته بشن وشما پول بيشتري به جيب بزنيد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
مردم رو چی فرض می کنید برادر من این طرح سرخود از 2 ماه پیش شروع شده و پولش هم به خزانه واریز شده تازه میگن قراره تصمیم گیری بشه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟