ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پنج برابر شدن عوارض کشتی‌ها از تنگه‌های دریایی ترکیه

وزارت حمل‌ونقل ترکیه اعلام کرد که کشتی‌های که از تنگه‌های ترکیه برای عبور از دریای سیاه و رفتن به مدیترانه استفاده می‌کنند، از ماه دیگر باید عوارضی پنج برابر بپردازند.
کد خبر: ۱۱۳۷۸۸۳
| |
10579 بازدید
پنج برابر شدن عوارض کشتی‌ها از تنگه‌های دریایی ترکیه

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ در بیانیه این وزارت‌خانه آمده که عوارض عبور کشتی‌ها از دو تنگه «داردانل» و «بسفر» به ازای هر تن۴ دلار خواهد شد، در حالی که تاکنون به ازای هر تن ۸۰ سنت دریافت می‌شد.

تنگه بسفر که از شهر استانبول ترکیه عبور می‌کند 30 کیلومتر طول و 700 متر عرض دارد. تنگه داردانل هم که در استان چناق‌قلعه ترکیهواقع است، حدود دو برابر تنگه بسفر است.

ترکیه قصد دارد با این اقدام، درآمد سالیانه خود از محل عبور ۴۰ هزار کشتی‌ در طول سال را از ۴۰ میلیون دلار به ۲۰۰ میلیون دلارافزایش دهد، طبق کنوانسیون مونترو، این حق ترکیه است که برای عبور کشتی‌ها از تنگه‌های خود، برای هر یک از خدمات فانوسدریایی، پزشکی و اضطراری پول جداگانه‌ای دریافت کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار