احتمال تغيير مجدد مديرعامل بانك تجارت
پس از انتصاب مهندس طهماسب مظاهري به سمت رياست كل بانك مركزي، خبرها حاكي از انتخاب دكتر رضا راعي به عنوان قائممقام مظاهري است.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، از آنجا كه رضا راعي در روزهاي پاياني خرداد، به سمت مديريت عاملي بانك تجارت منصوب شد، اين امر در صورت انجام دومين تغيير در بانك تجارت، تنها در عرض سه ماه خواهد بود.
دكتر راعي، مدرك دكترا در رشته مديريت مالي دارد و استاد دانشگاه تهران است. وي پيش از مديريت عاملي بانك تجارت، قائممقام بانك توسعه صادرات بوده است.
اكنون مظاهري در سفر نيويورك است و تصميم قطعي در اينباره پس از بازگشت وي گرفته خواهد شد.
از سوي ديگر، خبرها حاكي است در صورت انتصاب راعي در بانك مركزي، غلامرضا سليماني، مديرعامل اسبق سازمان تأمين اجتماعي، جانشين راعي در بانك تجارت خواهد شد.
سليماني كه جاي خود را در تأمين اجتماعي به داوود مددي داده بود، پس از آن به سمت مديرعامل سازمان اقتصادي كوثر، وابسته به بنياد شهيد و امور ايثارگران و منصوب شد.




