ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پنتاگون واردات «تنتالم» از برخی کشورها را ممنوع کرد

وزارت دفاع آمریکا با هدف کاهش وابستگی صنایع نظامی خود، واردات ماده شیمیایی کمیاب «تنتالم» را از کره شمالی، چین، روسیه و ایران ممنوع کرد.
کد خبر: ۱۱۳۶۹۰۹
| |
7597 بازدید
پنتاگون واردات «تنتالم» از برخی کشورها را ممنوع کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، براساس سند منتشر شده در روزنامه رسمی دولت فدرال ایالات متحده آمریکا، وزارت دفاع این کشور، قانون موقت مربوط به ممنوعیت واردات «تنتالم» از کره شمالی، چین، روسیه و ایران را که برای سال مالی ۲۰۲۰ تدوین شده بود با اصلاحاتی نهایی کرد.

در این سند آمده است: کاهش وابستگی آمریکا به «تنتالم» وارداتی از این کشورها مربوط به امنیت ملی است زیرا این ماده شیمیایی یکی از مواد ضروری برای زنجیره تامین تولید سامانه‌های نظامی و غیرنظامی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار