گاردین: آمریکا در آستانه جنگ داخلی است

کد خبر: ۱۱۳۶۴۹۱
| |
8595 بازدید
گاردین: آمریکا در آستانه جنگ داخلی است

به گزارش تابناک ، کانال تلگرامی فارس پلاس نوشت: روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی درباره تحولات آمریکا نوشت: بی‌اعتمادی فزاینده‌ به نهادهای سیاسی در ایالات متحده نشان می‌دهد که این کشور ممکن است در آستانه یک درگیری داخلی جدید قرار گیرد.

طبق نظرسنجی‌های آمریکایی نیمی از آمریکایی‌ها انتظار جنگ داخلی در چند سال آینده را دارند و از هر پنج ساکن ایالات متحده، یک نفر معتقد است که خشونت سیاسی در برخی شرایط موجه است.

سیستم سیاسی در ایالات متحده تضمین نمی‌کند که هیچ درگیری خشونت آمیزی در کشور وجود نداشته باشد.

شما بین سه تا پنج میلیون آمریکایی می‌بینید که به دلیل اعتقادات سیاسی خود مایل به آسیب رساندن به دیگر آمریکایی‌ها هستند؛ این نشان می‌دهد که مردم آمریکا از دموکراسی حاکم بسیار ناامید شده و فکر می‌کنند که روند جای دیگر کارساز نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت