صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ده‌ها فقره زورگيري در پرونده تبهكاران

در حالي كه تحقيق در اين زمينه براي دستگيري سارقان ادامه داشت، ماموران گشت كلانتري 151 يافت‌آباد در جنوب غرب تهران چندي پيش هنگام گشتزني به راننده يك دستگاه موتورسيكلت مظنون شدند. با توجه به رفتارهاي غيرعادي اين فرد، كه نشان مي‌داد از مواد مخدر روان‌گردان استفاده كرده است، وي دستگير شد و در بازرسي بدني از اين فرد، يك قبضه دشنه كشف و متهم براي ادامه تحقيقات به كلانتري انتقال يافت.
کد خبر: ۱۱۳۴۶۳
| |
2808 بازدید

جام‌جم: اعضاي يك باند كه پس از استفاده از مواد مخدر روان‌گردان با حمله به مردم، اموالشان را سرقت مي‌كردند، دستگير شدند.

از چندي پيش شكايت‌هاي فراواني در مراجع قضايي و انتظامي مطرح بود كه مشخص مي‌كرد چند سارق با سد كردن راه مردم و ضرب و جرح آنها، اموالشان را سرقت مي‌كنند.

در حالي كه تحقيق در اين زمينه براي دستگيري سارقان ادامه داشت، ماموران گشت كلانتري 151 يافت‌آباد در جنوب غرب تهران چندي پيش هنگام گشتزني به راننده يك دستگاه موتورسيكلت مظنون شدند. با توجه به رفتارهاي غيرعادي اين فرد، كه نشان مي‌داد از مواد مخدر روان‌گردان استفاده كرده است، وي دستگير شد و در بازرسي بدني از اين فرد، يك قبضه دشنه كشف و متهم براي ادامه تحقيقات به كلانتري انتقال يافت.

در بررسي اوليه معلوم شد متهم يك شرور سابقه‌دار به نام اكبر است كه در منطقه يافت‌آباد پيش از اين نيز به اتهام ارتكاب جرايم مختلف دستگير و روانه زندان شده است.

با تشكيل پرونده‌اي در اين ارتباط، بازپرس شعبه 11 دادسراي جنايي دستور تحقيق از متهم را در پايگاه پنجم پليس آگاهي صادر كرد.

اعتراف به ده‌ها فقره سرقت

با آغاز تحقيق از متهم، وي با اعتراف به ده‌ها فقره زورگيري و كيف‌قاپي در منطقه يافت‌آباد، ديگر همدستان خود به نام‌هاي آرش، حسين و حسن را معرفي كرد.

در پي اعترافات متهم، دستور دستگيري همدستان وي صادر شد و با شناسايي مخفيگاه آرش و حسن ـ متهمان تحت تعقيب ـ آنها در يك گاراژ مخروبه هنگام استفاده از مواد مخدر كراك دستگير شدند.متهمان پس از دستگيري و اعتراف به جرايم مختلف، حسين را به عنوان سركرده باند معرفي كردند كه اين متهم نيز چند ساعت بعد دستگير شد.

شكايت مادر عليه فرزند

با دستگيري حسين، در بازرسي از مخفيگاه وي مقاديري اموال مسروقه از جمله تعداد زيادي كيف مردانه و زنانه، كارت پايان خدمت، كارت ملي، شناسنامه، پروانه كسب و ... كشف و ضبط شد.

علاوه بر اعتراف سركرده باند به ده‌ها فقره سرقت، در بررسي سوابق آنها مشخص شد اعضاي باند بيش از 10 فقره سابقه كيفري دارند كه پس از استفاده از مواد مخدر صنعتي با تهديد چاقو موتورسيكلت سرقت كرده و به صورت گسترده با استفاده از وسيله نقليه مسروقه با حمله به مردم، اموالشان را به سرقت مي‌بردند. گزارش حاكي است در زمان رسيدگي به پرونده اتهامي متهمان، خانم ميانسالي با حضور در پايگاه پنجم پليس آگاهي خود را مادر يكي از متهمان معرفي كرد و گفت: عليه فرزند سارقم شكايت دارم.

اين زن در اظهارات خود به افسر پرونده گفت: پسرم از چند سال پيش پول مواد مخدر خود را به زور از من مي‌گرفت.يك بار وقتي در مقابل خواسته او مقاومت كردم، مرا بشدت كتك زد، طوري كه پرده گوشم پاره شد.سرهنگ اسدي، رئيس پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ در اين باره گفت: با توجه به فعاليت گسترده اعضاي اين باند در حمله به مردم و سرقت اموال، مالباختگاني كه در يافت‌آباد، شهرك ولي‌عصر (عج)، جاده مخصوص و ميدان آزادي اموال آنها سرقت شده است، مي‌توانند براي شناسايي متهمان به پايگاه پنجم پليس آگاهي مراجعه كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟