صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمار اعضای بیکار شده تعاونی‌ها منتشر شود

کد خبر: ۱۱۳۴۳۸
| |
1222 بازدید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: باید آمار اعضای بیکار شده تعاونی‌ها منتشر شود.
"حسن خسته بند" نماینده مردم بندر انزلی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت درباره سخنان یک مقام اجرایی کشور مبنی بر اینکه "بخش تعاون سالانه 200 هزار اشتغالزایی دارد" اظهار داشت: اگر این آمار دولتی درست باشد باید آنرا به فال نیک گرفت.
وی در عین حال افزود: خوب بود که آمار تعاونی های اشتغالزا را به صورت استان به استان ارائه می کردند تا معلوم شود در هر استان چقدر کارآفرینی اتفاق افتاده است.
خسته بند در ادامه تصریح کرد: پیشنهاد می دهم وزارت تعاون از سوی مسئولین استانها آمار کنترل شده و دقیقی را بگیرد و در کتابچه ای منتشر کند تا آمار ارائه شده ملموس تر شود.
نماینده مردم بندر انزلی نهادینه نشدن بخش تعاون در اقتصاد کشور را یکی از مهمترین موانع رشد تعاونی ها خواند و گفت: بسیاری از نهادها به بلوغ تعاونی در کشور اعتقاد ندارند به همین دلیل باید از امکانات مختلف کشور برای ترغیب مردم به مشارکت بیشتر در تعاونی ها بهره برد تا این بخش به جایگاه واقعی خود برسد.
خسته بند با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم ارتقا جایگاه بخش تعاون تاکید کرد: فکر می کنم با تحقق اهداف پیش بینی شده در این بخش فاصله زیادی داشته باشیم؛ لذا همه قوا باید کمک کنند که تعاونی ها در جایگاه مورد نظر مقام معظم رهبری قرار گیرند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار