خرید جدید یوونتوس مشخص شد

باشگاه یوونتوس برای خرید ستاره صربستانی اینتراخت فرانکفورت به توافق رسید.
کد خبر: ۱۱۳۴۱۱۴
|
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱ 09 August 2022
|
5752 بازدید

 

به گزارش تابناک، باشگاه اینتراخت فرانکفورت رسما تایید کرد که «فیلیپ کاستیچ» به دلیل مذاکره با باشگاه یوونتوس در بازی فرداشب سوپرکاپ اروپا مقابل رئال مادرید حضور نخواهد داشت.

وینگر صربستانی که نقش مهمی در قهرمانی اینتراخت فرانکفورت در لیگ اروپا داشت، قرار است، امروز راهی تورین شود تا قرارداد خود با بانوی پیر را امضا و نهایی کند.

 

کاستیچ با ۱۷-۱۸ میلیون یورو به یوونتوس خواهد پیوست. او فصل گذشته ۱۵ پاس گل داد تا به یکی از موثرترین بازیکن بوندس لیگا نام گیرد.

یوونتوس در این پنجره تابستانی پوگبا و دی ماریا را به صورت رایگان جذب کرد و برای خرید گلیسون برمر از تورینو ۴۱ میلیون یورو پرداخت.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت