بازدید 12656
۴

تنش بین چین و تایوان بالا گرفت

وزیر امور خارجه تایوان گفت: «من نگرانم که چین واقعاً جنگی را علیه تایوان آغاز کند، اما آن چه که در حال حاضر پکن انجام می‌دهد، تلاش برای ترساندن ما است و بهترین راه رویارویی با این قضیه این است که به چین نشان دهیم که ما نمی‌ترسیم».
کد خبر: ۱۱۳۴۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱ 09 August 2022

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر خارجه تایوان گفته که به هیچ عنوان هراسی از پکن ندارد و اجازه مداخله به این کشور را نمی‌دهد.

«جوزف وو» وزیر امور خارجه تایوان در گفتگو با شبکه «سی ان ان» در اظهاراتی تند تصریح کرد که تایوان از چین هراسی ندارد و همچنان به استقبال از رهبران کشور‌های دموکراتیک برای بازدید از این جزیره ادامه می‌دهد.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی وزارت امور خارجه تایوان، وو در گفتگو با سی ان ان گفت که سفر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این جزیره نماد حمایت قاطع آمریکا از دموکراسی تایوان است و این کشور را تشویق می‌کند تا مقاومت دموکراتیک خود را حفظ کنند.

ارتش چین که بار‌ها درباره سفر پلوسی به تایوان هشدار داده بود، موجی از رزمایش‌ها را پس از عزیمت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا آغاز کرد و موشک‌های بالستیک را در اطراف تنگه تایوان پرتاب کرد و هواپیما‌ها و کشتی‌های نظامی را در سراسر خط میانی تنگه تایوان مستقر کردند.

وزیر امور خارجه تایوان در این خصوص در واکنشی تند به چین گفت که پکن حق مداخله در خصوص این که چه کسی با تایوان دوستی داشته باشد، ندارد و حق ندارد در خواسته‌های دیگر کشور‌ها برای تعامل با تایوان مداخله کند. تایوان همچنان به استقبال از سران کشور‌های دموکراتیک برای بازدید از این جزیره ادامه می‌دهد و تعامل دوستانه با کشور‌های همسو را حفظ می‌کند.

وو سپس توضیح داد: «چین سالهاست که همیشه تایوان را تهدید می‌کند و در چند سال اخیر بسیار جدی‌تر شده است» تا ارزش‌های دموکراسی، آزادی و حقوق بشر تایوان را تضعیف کند. این اقدامات پکن تحریک‌آمیز و بسیار خطرناک است.

وی ادامه داد: «خواه پلوسی از تایوان دیدار می‌کرد یا خیر، تهدید ارتش چین علیه تایوان همواره وجود داشت و این چیزی است که در حقیقت ما باید با آن روبرو شویم».

وزیر امور خارجه تایوان در ادامه مدعی شد که چین علاوه بر ارعاب نظامی، از تهدید اقتصادی، جنگ سایبری و نشر اکاذیب برای منزوی کردن و سرکوب تایوان در جامعه بین‌الملل استفاده می‌کند.

وو سپس اتهاماتی را علیه پکن وارد کرد و گفت که گسترش استبداد چین فقط به تایوان محدود نمی‌شود و پکن همچنین ناآرامی‌های منطقه‌ای در دریای چین شرقی، دریای چین جنوبی، اقیانوس آرام، آفریقا، آمریکای لاتین و دیگر مکان‌ها به وجود آورده است.

وزیر امور خارجه تایوان در پاسخ به سؤالی در خصوص نگرانی تایوان درباره حمله واقعی چین به این جزیره گفت: «من نگرانم که چین واقعاً جنگی را علیه تایوان آغاز کند، اما آن چه که در حال حاضر پکن انجام می‌دهد، تلاش برای ترساندن ما است و بهترین راه رویارویی با این قضیه این است که به چین نشان دهیم که ما نمی‌ترسیم».

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه تایوان در ادامه گفت که این جزیره به طور فعال قابلیت‌های دفاع از خود را تقویت کرده است و با کشور‌های همسو برای دفاع مشترک از ارزش‌های دموکراسی و حقوق بشر تایوان همکاری می‌کند. تایوان همچنین وضعیت فعلی صلح و ثبات در تنگه تایوان را حفظ می‌کند و با جامعه جهانی برای مقابله با گسترش استبداد همکاری می‌کند.

وی ادامه داد: «مسئله مهم برای ما این است که ما باید آماده باشیم. ما خواهان دفاع از آزادی و دموکراسی هستیم که در این جا از آن بهره می‌بریم. هیچ‌کس نمی‌تواند این‌ها را از ما بگیرد».

اظهارات وزیر خارجه تایوان در حالی مطرح شده است که رسانه‌های دولتی چین روز یکشنبه هفته جاری اعلام کردند که ارتش آزادیبخش خلق چین رزمایش‌های نظامی معمول در شرق خط میانی تایوان را آغاز خواهند کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴
آخ جون !!!!!!!!!!!!!!
کاش چین (مثل روسیه که خطا کرد و به اوکراین لشکرکشی کرد ) خبط بکنه و تایوان را تصرف بکنه ...........................
به نظر قدرتهای جهانی بر سر اوکراین و تایوان و ایران به توافق رسیدن، اوکراین به روسیه میرسه، تایوان به چین، ایران هم به امریکا.
عمدا نانسی پلوسی رو فرستادن به تایوان تا بهانه لازم برای حمله به تایوان فراهم بشه.
یک احمق دیگه که با فرمون اشتباه کشورشو به ورطه نابودی میکشه
اصلا چین بد، کمونیست، ضد دموکراسی. ولی یه سوال، اگه دنیا به اصل چین واحد و اینکه تایوان جزیی از چین هست اعتقاد داره، چرا نباید دولت مرکزی مخالف مراودات یک بخش از خودش با سایر کشورها باشه؟

اتفاقا در همه کشورها که نظام مدرالی دارند، معمولا بعضی امور حساس مثل امور دفاعی و نظامی و سیاست خارجی بطور متمرکز و تحت مدیریت دولت مرکزی انجام میشه.
حالا اشکال این کار در مورد چین، چی هست؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست