میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
تست آمادگی جسمانی مانع سیدعلی، خورشیدی و زاهدی فر

مردودی مجدد ۳داور سرشناس فوتبال ایران

کد خبر: ۱۱۳۲۳۸۷
| |
5923 بازدید

در اعلام نتایج تست آمادگی جسمانی پیش فصل داوران، بیش از ۶۰ داور و کمک داور نتوانستند این تست‌ها را با موفقیت پشت سر بگذارند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ پس از برگزاری سمینار دانش‌افزایی داوران و کمک داوران لیگ برتری در روز جمعه، عصر همان روز تست‌های آمادگی جسمانی از داوران گرفته شد که امروز با مشخص شدن جواب‌ها، بیش از ۶۰ داور و کمک داور دعوت شده به این سمینار نتوانستند تست‌های آمادگی جسمانی را با موفقیت پشت سر بگذارند و در این تست‌ها رد شدند.

اشکان خورشیدی، محمدحسین زاهدی‌فر و مهدی سیدعلی از جمله داوران ملی و بین‌المللی بودند که در این تست‌ها رد شدند و حالا باید برای قضاوت دوباره در لیگ برتر تا نیم‌فصل صبر کنند. همچنین علی میرزابیگی‌، کمک داور بین‌المللی فوتبال ایران نیز در جریان این تست‌ها دچار سرگیجه و مصدومیت شد و نتوانست با موفقیت از آن عبور کند و او هم مجبور است برای دوباره پرچم زدن تا نیم‌فصل صبر کند.

در این سمینار بیش از ۱۴۰ داور و کمک‌داور حضور داشتند و از استان‌های مختلف به این دوره آموزشی که تحت نظر دیوید فرناندز اسپانیایی، مدرس فیفا برگزار شد، حضور بهم رساندند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات