ستاره سابق بارسلونا درگذشت

ستاره سابق تیم بارسلونا در سن ۲۱ سالگی درگذشت.
کد خبر: ۱۱۲۹۲۷۹
|
۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰ 11 July 2022
|
11998 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از سان، کارتر پین، بازیکن سابق آکادمی بارسلونا در سن ۲۱ سالگی به طرز غم انگیزی در یک حادثه تصادف کشته شد.

مرگ این جوان توسط باشگاه تورمنتا اف سی پس از اینکه هنگام سواری بر اسکوتر لیمویی مورد اصابت قرار گرفت، تایید شد.

پین که قبلاً در آکادمی بارسلونا در کاسا گراند آریزونا مشغول به کار بود، متأسفانه در مرکز پزشکی مموریال در ساوانا درگذشت.

راننده خودرو از محل متواری شد و پلیس گرجستان اکنون در حال بررسی موضوع است.

با اعلام این خبر ویرانگر در روز، در بیانیه تورمنتا آمده است: "گرجستان جنوبی تورمنتا اف سی عمیقاً از دست دادن غم انگیز کارتر دیوید پین، مدافع تورمنتا FC ۲ ناراحت است. پین یکی از اعضای تیم تورمنتا اف سی ۲ در سال ۲۰۲۲ لیگ دو USL، ورزشکار، هم تیمی و دوست فوق العاده‌ای بود و همه دست اندرکاران باشگاه به شدت دلتنگ او خواهند شد. "

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت