صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین مانع انتقال محبی به استقلال

کد خبر: ۱۱۲۹۲۲۰
| |
8306 بازدید

محمد محبی هافبک تیم فوتبال سانتاکلارای پرتغال یکی از هدف‌های مهم مدیران استقلال در فصل نقل و انتقالات است. برخی مسئولان این باشگاه هفته گذشته اعلام کردند که با محبی به توافق رسیده‌اند ولی برخی مسائل باعث شده که هنوز این انتقال جنبه رسمی پیدا نکند.

ادعای استقلال در مورد توافق شخصی با محبی درست است چون مدیران این باشگاه از لحاظ مالی و بندهای قرارداد با محبی به توافق رسیده‌اند اما برخی مسائل در مذاکرات باشگاه استقلال با باشگاه پرتغالی هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

از طرفی محبی در مورد برخی مسائل مربوط به نحوه جدایی‌اش، با باشگاه سانتاکلارا در حال مذاکره است و به نظر می‌رسد تا چند روز آینده وضعیت این بازیکن برای حضور در استقلال به صورت کامل مشخص شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات