صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رئیس سازمان حمایت استعفا کرد

سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی حسین فرهیدزاده را به عنوان سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان منصوب کرده است.
کد خبر: ۱۱۲۸۹۵۸
| |
20586 بازدید
رئیس سازمان حمایت استعفا کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صدیف بیک زاده از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان استعفا کرد.

 گزارش‌ها حاکی از این است که رئیس سازمان حمایت از این سمت استعفا کرده و وزیر صمت در حکمی سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را منصوب کرده است.

گفتنی است سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی حسین فرهیدزاده را به عنوان سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان منصوب کرده است.

اردیبهشت امسال، عباس تابش، رئیس قبلی سازمان حمایت هم از سمت خود استعفا کرد و بیک زاده جانشین او شد. او طی نامه‌ای به وزیر صمت شرایط حاکم بر بازار و نیاز به توان مضاعف در رأس مدیریت این سازمان و همچنین دلایل شخصی و مشکلات خانوادگی را عامل تقاضای استعفای خود عنوان کرده است.

وی از سال ۱۳۹۷ به سمت رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منصوب شده بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات