میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واردات خودرو توسط خودروسازان تمسخر قانونگذار است

ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع گفت: اگر بنا باشد انحصار واردات خودرو به خودروسازان داده شود، قطعا خلاف قانون صریح مجلس خواهد بود و به عبارتی با این کار قانونگذار مورد تمسخر قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۱۲۸۶۰۵
| |
6246 بازدید
واردات خودرو توسط خودروسازان تمسخر قانونگذار است

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، روح الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار شایعاتی مبنی بر دادن انحصار واردات خودرو به خودروسازان، اظهار داشت: بنای مجلس از تصویب قانون واردات خودرو چیزی جز شکست انحصار، تنظیم بازار، تنبیه خودروسازان ناکارآمد و ایجاد رقابت موثر به نفع مصرف کنندگان نبوده است.

وی افزود: اگر بنا باشد انحصار واردات را به خودروسازان داده شود، قطعا نقض غرض قانونگذار و خلاف قانون مصرح مجلس خواهد بود و به عبارتی قانونگذار مورد تمسخر قرار گرفته است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه در مجلس تصویب شد این بود که هر فرد حقیقی و حقوقی با الزام تضمین خدمات پس از فروش بتواند خودرو وارد کند. این قانون می گوید هر کسی یا شرکتی می تواند خودرو به کشور وارد کند اما با یک شرط که باید خدمات پس از فروش آن را ایجاد کند.

ایزدخواه با بیان اینکه قانون مجلس برای پیشرفت در عرصه خودروسازی است، تصریح کرد: این قابلیت برای اکثر شرکت ها و واردکنندگان فراهم است و زمینه شکست انحصار را فراهم می آورد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات